1
CMND

Volledige controle over
uw schermen

Android-logo

Alles met CMND


Met het CMND-platform voor schermbeheer hebt u volledige controle over al uw Philips-schermen. U kunt al uw schermen beheren vanaf één centrale locatie, of u nu één scherm hebt of duizenden. Met CMND & Create kunt u content creëren, die u live naar al uw schermen kunt sturen en eenvoudig kunt bijwerken. Gebruik uw voorkeurswidgets voor het slepen van content om de ultieme opstelling te krijgen. Laat content zien in liggende of staande modus en met een uitmuntende HD-resolutie, en stel naar wens geplande wijzigingen van de content in.

 

Met CMND & Control hebt u volledige controle. Voer firmware-updates uit, wijzig instellingen en nog veel meer. Het beheer van al uw schermen wordt samengebracht tot één systeem.

Met CMND & Control hebt u volledige controle. Voer firmware-updates uit, wijzig instellingen en nog veel meer. Het beheer van al uw schermen wordt samengebracht tot één systeem. Android is slimmer, sneller en gebruiksvriendelijker dan ooit en biedt talloze mogelijkheden. Dankzij het grote aantal apps kunt u de perfecte configuratie creëren voor uw schermen. Geef uw bedrijf een voorsprong met het best ontwikkelde besturingssysteem ter wereld. De professionele beeldschermoplossingen van Philips omvatten het Android-besturingssysteem, waarmee u volledige controle hebt over uw apps en connectiviteit. Dankzij de veelzijdigheid van deze krachtige SOC benut u uw schermen optimaal en profiteert u van een betere connectiviteit. 
 
Android is slimmer, sneller en gebruiksvriendelijker dan ooit en biedt talloze mogelijkheden. Dankzij het grote aantal apps kunt u de perfecte configuratie creëren voor uw schermen.

 

Voordelen voor eindgebruikers

•  Trek in realtime de aandacht van klanten. Verspreid content onmiddellijk of op basis van de gewoontes van klanten.
•  Geen handmatige taken meer bij updates van het ene scherm naar het andere.
•  Benut reclamemogelijkheden in openbare gelegenheden optimaal.

Voordelen voor partners

•  Naadloze integratie met de professionele beeldschermoplossingen van Philips.
•  Beheer en configureer schermen eenvoudiger en op een gestroomlijnde manier.
•  Beheer RF- en IPTV-kanalen en maak gebruik van coaxiale RF-netwerken en IP-netwerken.

CMND in gebruik...

Andere functie
 

Met AndroidTM

 

De mogelijkheden met Android zijn eindeloos. Professionele beeldschermoplossingen van Philips bieden een ongeëvenaarde snelheid, bruikbaarheid en beschikbaarheid van apps en zijn zo ontworpen dat ze mee-ontwikkelen met uw behoeften. Schermen met Android maken meer personalisatie mogelijk, zijn sneller en krachtiger en hebben legio apps voor uiteenlopende toepassingen.

Alles met CMND

Neem dan contact met ons op


Wilt u meer weten? We helpen u graag.