1
0

Shopping cart

There are currently no items in your shopping cart.

  Philips physical therapy solutions

  Fit for all walks of life.

  Philips physical therapy solutions, ontworpen om een grote diversiteit in patiënt types in de verschillende fysieke fases van hun revalidatie te accommoderen waarbij zorgverleners de mogelijkheid hebben om een op maat gemaakt behandeltraject aan te bieden. Specifiek ontwikkeld voor fysieke revalidatie, draagt Philips physical therapy solutions actief bij in het behalen van betere resultaten tijdens elke stap van het herstel.

  Vereenvoudig herstel
  Terug naar het leven waar ze zo van houden.

  Philips physical therapy solutions zijn ontworpen rond om de patiënt, zodat barrières om oefentherapie uit voeren zo overkomelijk mogelijk zijn. Gebruiksvriendelijke en uitnodigende oefenapparaten waar door de veelzijdige programma’s de normale dag-tot-dag activiteiten kunnen worden nagebootst. Elk oefenapparaat is volledig naar de fysieke mogelijkheden van de patiënt in te stellen, waardoor elke sessie bijdraagt aan een zo snel mogelijke terugkeer naar het leven dat ze zo lief is.

  Van de grond af opgebouwd

  Bij de ontwikkeling van de Philips physical therapy solutions staan de specifieke behoeften van de fysiotherapeut centraal. Of het nu gaat om een horizontaal te verhogen platform om rugbelasting van de zorgverleners te verlichten of om rolstoeltoegankelijkheid voor patiënten met een beperkte mobiliteit. Philips physical therapy solutions draagt bij aan betere behandelresultaten voor alle stakeholders in het revalidatieproces.

  Medisch gecertificeerde revalidatie-apparaten & accessoires op klinisch en paramedisch niveau

  recare_treadmill

  Professionele revalidatie-apparaten voor commerciële en institutionele toepassingen
   

  reactiv_treadmill

  • Sales

   

  Neem contact op met uw lokale verkoopvertegenwoordiger voor meer informatie

  Fyzzio International BV

  Laanakkerweg 2B

  4131 PA Vianen

  info@fyzzio.nl

  +31 (0)347 745050

  • Service

   

  Voor alle problemen of zorgen omtrent uw aankoop

  Terug naar boven