1
Trillingsbestendig
Trillings-
bestendigheid


Trillings-
bestendigheid

Philips trillingsbestendigheid


24 V-koplampen zijn specifiek ontworpen om bestand te zijn tegen de extreme belastingen en trillingen waaraan uw vrachtwagens en zware machines blootstaan. Ruwe wegen en trillingen zijn vaak de oorzaak van defecte koplampen.

Voordelen

 
 • Een grotere stijfheid van bevestiging en basisplaat om ultieme bescherming te bieden tegen mechanische schokken.

 • Een robuuste dubbelgewikkelde gloeispiraal die is ontworpen om bestand te zijn tegen en brede reeks trillingsfrequenties en toch stabiel blijft.
icoon voor trillingsbestendigheid

Slijtvast de klok rond

 
De koplampen van 24 V ondergaan de strengste testprocedures. De originele producten worden niet alleen getest op het vereiste kwaliteitsniveau, maar ook op een hoge trillingsbestendigheid waarbij de werkelijke omstandigheden uit de praktijk worden gesimuleerd. Een langere levensduur en betere prestaties!
 
Voor tests van de trillingsbestendigheid worden de lampen gemonteerd op een trilplaat, waarmee extreme rijomstandigheden worden nagebootst. Ze worden vervolgens in verschillende richtingen blootgesteld aan schalen van trillingsfrequentie bij variërende zwaartekrachtniveaus. Gedurende meerdere dagen worden de lampen continu getest in de aan- en uitstand. 
Trillingsgrafiek

Onderwerpen

 • Veiligheid

  Veiligheid

  Licht is van fundamenteel belang voor het rijden en het is de enige schakel in de veiligheidsketen die werkelijk ongelukken helpt voorkomen. Leer meer over hoe we actieve veiligheidsbescherming bevorderen.

 • Kwaliteit

  Kwaliteit

  Alle Philips autolampen dragen het Original Equipment-kwaliteitszegel. Dit duidt aan dat Philips de eerste keuze is van alle belangrijke autofabrikanten wereldwijd. Leer meer over onze kwaliteit.

 • LED-oplossingen

  LED-oplossingen

  Our goal is to minimize environmental damage in everything we create. Learn more about Philips breakthrough use of LED means more light and less energy