1
LED oplossingen
LED 
oplossingen


LED 
oplossingen

Philips LED-oplossingen


Ons doel is bij alles wat we creëren de milieuschade te minimaliseren. Wij produceren betrouwbare producten die lang meegaan en energieverbruik en afval verminderen, in overeenstemming met de EU-richtlijn Waste Electrical and Electronic Equipment (WEEE).
module klein product

LED DaylightGuide


Onze krachtige Luxeon® LED´s van hoge kwaliteit voorzien onze reeks LED Dagrijverlichting (DRL), met producten zoals de LED Daylight 4 en meest recent de LED DaylightGuide, van een nieuwe en exclusief LED-ontwerp zonder punten.
Reeks LED werklampen

LED Werklampen


Met trots presenteren we onze professionele series LED Werklampen die voorzien zijn van hoog-vermogen LED´s die u helpen duidelijk te zien en beter te werken in elk type werkomgeving. Onze LED Werklampen produceren een natuurlijk en toch uiterst krachtig licht, uiteenlopend van 6000 to 10.000 K afhankelijk van uw behoeften.
X-tremeVision LED

X-tremeVision LED


Onze reeks X-tremeVision LED binnen- en signaallampen* voor auto's (12 V) en vrachtwagens (24 V) is de oplossing van morgen die vandaag al verkrijgbaar is! Hij levert 5x meer licht** en gaat tot 12 jaar mee. Zijn perfect geometrische vorm projecteert krachtig licht eenvoudig waar het nodig is, zonder de bestuurder te verblinden. (Verkrijgbaar in kleurtemperaturen van 4000 tot 6700 K.) Het hoge vermogen van de LED-signaleringsoplossingen maakt een snellere reactie en een grotere veiligheid mogelijk.

Onderwerpen

 • Veiligheid

  Veiligheid

  Licht is van fundamenteel belang voor het rijden en het is de enige schakel in de veiligheidsketen die werkelijk ongelukken helpt voorkomen. Leer meer over hoe we actieve veiligheidsbescherming bevorderen.

 • Kwaliteit

  Kwaliteit

  Alle Philips autolampen dragen het Original Equipment-kwaliteitszegel. Dit duidt aan dat Philips de eerste keuze is van alle belangrijke autofabrikanten wereldwijd. Leer meer over onze kwaliteit.

 • Trillingsbestendig

  Trillingsbestendig

  24 V-koplampen zijn specifiek ontworpen om bestand te zijn tegen de extreme belastingen en trillingen waaraan uw vrachtwagens en zware machines blootstaan. Ruwe wegen en trillingen zijn vaak de oorzaak van defecte koplampen.