Radiologie

Radiologie oplossingen die samen met u de klinische besluitvorming en efficiëntie verbeteren

Wij begrijpen dat het leveren van kwalitatief hoogstaande gezondheidszorg betekent dat u rekening moet houden met vele behoeften. U heeft radiologische beelden nodig van hoge kwaliteit voor snelle, betrouwbare besluitvorming. Een nauwe samenwerking is van essentieel belang om de informatie snel naar de juiste persoon door te sturen. Patiënten eisen kwaliteit, meer op hen persoonlijk toegesneden zorgverlening en aandacht voor hun persoonlijke situatie.

 

Dit moet allemaal worden gerealiseerd tegen lage kosten. Al met al een ingewikkelde formule.

 

In onze doorlopende samenwerking met u richten wij onze innovaties op het bieden van radiologie oplossingen voor uw uitdagingen. Samen creëren we de toekomst van de gezondheidszorg.

 

Meer informatie over onze radiologie oplossingen.

Contact

Contactinformatie

* Dit veld is verplicht
*

Contactgegevens

*
*
*

Bedrijfsgegevens

*
*
*
*
*

Informatie details

Door uw reden voor contact op te geven, kunnen wij u beter van dienst zijn.
*
*

Onze toewijding voor hoogwaardige zorg bij radiologisch onderzoek

Video - Image comparing IMR, iDose and FBP to see image quality


Klinische prestaties nastreven

Wetenschappelijke, klinische en technische ontwikkelingen op het gebied van radiologie, beeldkwaliteit, kwantificering en anatomische intelligentie kunnen ervoor zorgen dat u meer vertrouwen krijgt in diagnoses en u helpt de behandeltrajecten te bepalen.
Video - A woman getting a mammogram


Ervaringen van patiënten verbeteren bij radiologisch onderzoek

Philips levert radiologische beelden van hoge kwaliteit voor een uitgebreide reeks klinische procedures bij lage dosisniveaus, en zorgt zo voor meer gemoedsrust bij de patiënt. Het comfort van de patiënt wordt verhoogd door de onderzoeksduur te verkorten en een rustgevende omgeving te bieden.
Video - A clinician explaining Philips radiology's economic value


De economische waarde verzekeren

Vertrouw op onze klinische expertise voor het implementeren van toonaangevende processen om de verwerkingscapaciteit voor patiënten te vergroten en verbeteringen in kosten, kwaliteit en algehele operationele prestaties te realiseren.

Radiologie oplossingen

 • Magnetische resonantie

  Magnetische resonantie

  Ontdek hoe Philips magnetische resonantie systemen u kunnen helpen nauwkeurige diagnoses te stellen. Bekijk onze MRI systemen en oplossingen.

 • Computertomografie

  Computertomografie

  Ontdek hoe Philips computertomografie het diagnostisch potentieel van CT beeldvorming benut. Bekijk alle CT scanners, technologieën en toepassingen.

 • Radiografie

  Radiografie

  Met nauwkeurige en interactieve planninghulpmiddelen is Philips Pinnacle³ qua prestaties en betrouwbaarheid een toonaangevend planningsysteem voor radiotherapie

 • Interventionele radiologie

  Interventionele radiologie

  Ontdek hoe interventionele radiologie oplossingen van Philips kunnen helpen patiëntresultaten te verbeteren. Bekijk onze oplossingen voor uw interventionele procedures.

 • Advanced Molecular Imaging

  Advanced Molecular Imaging

  Ontdek hoe Philips Advanced Molecular Imaging zorgt voor betere diagnostiek met lage doses. Bekijk alle PET/CT, SPECT en visualisatie oplossingen.

 • Ultrasound

  Ultrasound

  Philips werkt continu aan innovatie en verbetering van haar medische apparatuur, zoals op het gebied van echografie. Ondek hier onze Ultrasound oplossingen.

 • Clinical informatics

  Clinical informatics

  Verkrijg gemakkelijk toegang tot geïntegreerde informatie die de patiëntenzorg in uw hele instelling ten dienste kan staan. Leer hoe wij IT mogelijk maken, tezamen met onze klinische informatie oplossingen.