Philips ondersteunt de klinische afdeling bij screening en bewaking op afstand terwijl die het opneemt tegen COVID-19

Het is niet eenvoudig om de druk te verminderen die uw zorginstellingen ervaren om de juiste zorg te kunnen bieden aan uw patiënten tijdens de COVID-19-pandemie. Onze gestandaardiseerde COVID-19 -vragenlijst ondersteunt u bij de screening op afstand van COVID-19-gevallen in uw verzorgingsgebied en het op afstand volgen van patiënten met milde symptomen. Door gebruik te maken van externe callcentra kunt u het aantal onnodige consultaties beperken en uw aandacht richten op patiënten die uw zorg echt nodig hebben. Ondertussen biedt het dashboard u de middelen om een overzicht te krijgen van de huidige situatie in uw gebied. 

COVID-19-screening & follow-up

 

Patiënten met COVID-19-symptomen op afstand volgen

 

De COVID-19-vragenlijst is bedoeld om u meer inzicht te geven in de gezondheidstoestand van uw populatie en classificeert patiënten op basis van de resultaten van de vragenlijst. Inzichten in COVID-19 kunnen u helpen uw zorgprofessionals op de juiste plek in te zetten en tijdig in te grijpen bij patiënten met een hoog risico. Tegelijkertijd kunt u ervoor zorgen dat bepaalde patiënten hun gezondheid thuis kunnen bewaken door hen automatisch follow-upvragenlijsten te sturen. De gestandaardiseerde COVID-19-vragenlijst is toegankelijk via Philips QuestManager. Wij streven ernaar om deze binnen 24 uur voor u beschikbaar te maken.

COVID-19-bewaking op afstand

 

Patiënten in staat stellen hun toestand zelf te bewaken op afstand

 

Tachtig procent van de COVID-19-patiënten hoeft niet in het ziekenhuis te worden opgenomen en kan thuis herstellen. De screening- en follow-upoplossing voor COVID-19 kan dagelijkse vragenlijsten versturen om deze populatie in kaart te brengen. De analyse van de resultaten wordt vereenvoudigd door speciale dashboards. Hierdoor kan de benodigde capaciteit worden berekend voor de komende periodes en kan de impact op de toekomst van medische professionals en de maatschappij worden ingeschat.

*

Contactinformatie

* Dit veld is verplicht
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Door uw reden voor contact op te geven, kunnen wij u beter van dienst zijn.
*
*

Final CEE consent

Gerelateerde oplossingen