Bert Verdonck volgt Laurens van der Tang op als Business Leader bij Philips VitalHealth


Ede, 10 Oktober 2019

 

Bert Verdonck, voormalig Head of Customer Solutions and Services bij Philips VitalHealth, volgt Laurens van der Tang op als Business Leader voor Philips VitalHealth. Na een 14-jarige carrière als bestuurder en medeoprichter van VitalHealth heeft van der Tang besloten het bedrijf te verlaten. Hij blijft betrokken bij Philips als adviseur.

 

Bert Verdonck, voorheen verantwoordelijk voor customer solutions and services bij Philips VitalHealth, volgt Laurens van der Tang vanaf 1 december 2019 op als Business Leader. Verdonck bouwt op 23 jaar aan ervaring in healthcare informatics bij Philips en heeft eind 2017 de integratie van VitalHealth Software met Royal Philips N.V. begeleid. Van der Tang: “Bert Verdonck is de aangewezen persoon om het portfolio van VitalHealth binnen het grotere Philips verder vorm te geven en gebruik te maken van de synergieën tussen beide bedrijven. In de afgelopen 2 jaar heeft Bert onze organisatie en onze klanten goed leren kennen. Ik laat het bedrijf in goede handen achter.”

 

Laurens van der Tang richtte VitalHealth Software op in 2005, samen met Marcel Verhoeve, onder de vleugels van de Amerikaanse Mayo Clinic en de Nederlandse Noaber Foundation. Wat begon als een kleine en ambitieuze software-startup groeide al snel uit tot een onderneming met activiteiten over heel de wereld.

 

Bert Verdonck focust zich op klanten van VitalHealth in de eerstelijn, ziekenhuizen, thuiszorg en ggz en legt de nadruk op de verdere doorontwikkeling van en investering in het VitalHealth Platform en de op het platform gebaseerde oplossingen. Door het benutten van de synergieën tussen VitalHealth en Philips kan het portfolio rondom populatiemanagement zowel in Nederland als internationaal verder groeien. Verdonck: “Het is fascinerend om te zien wat onze klanten nu al bereiken met de software van VitalHealth en er is nog zoveel meer potentieel om dit verder uit te bouwen.”

 

Als u vragen heeft over deze wisseling in management, neem dan via dit formulier contact op met Philips VitalHealth.

Meer weten? Heeft u vragen of opmerkingen? Neem vrijblijvend contact met ons op.
Laurens van der Tang

Laurens van der Tang

Bert Verdonck

Bert Verdonck

Laurens van der Tang

Laurens van der Tang

Bert Verdonck

Bert Verdonck