Spencer®

Ontdek hoe Spencer® werkt

Hoe het werkt?

 

De Spencer® is ontworpen zodat het gemakkelijk door u te gebruiken is.

Zorgmedewerker

De juiste medicijnen op het juiste moment

De apotheek kan uw medicatie verpakken in een zogenaamde medicatierol. Voor ieder moment van de dag dat u medicijnen moet slikken, worden er één of meerdere zakjes gemaakt. Dankzij deze medicatierol hoeft u de medicatie niet meer te sorteren per tijdstip van inname. Deze medicatierol zit in een speciaal voor Spencer® ontworpen verpakking. Deze verpakking kan netjes aan de deur worden afgeleverd. Plaats de verpakking in de Spencer® en sluit de deksel. Op de verpakking staat een code waarmee de Spencer® kan vaststellen of u de juiste verpakking heeft ontvangen. Daarnaast leest de Spencer® ook welke medicatie u, op welk moment in moet nemen.
Spencer

Gemakkelijk te gebruiken

Wanneer het tijd is zal Spencer® u een duidelijk hoorbaar en zichtbaar signaal geven dat uw medicijnen ingenomen moeten worden. Tik dan met uw vinger op het scherm en wacht tot het zakje aangeboden wordt. De Spencer® maakt alvast een sneetje in het zakje zodat het gemakkelijk te openen is.
Familie

Medicatie moment gemist?

Heeft u een medicatie moment gemist, dan wordt uw zorgnetwerk hierover geinformeerd via de SpencerAssist® app. Zij kunnen u dan bellen of bij u langs gaan. Hierdoor kunt u er altijd gerust op zijn dat u geen moment vergeet.

Veelgestelde vragen

*

Contactinformatie

* Dit veld is verplicht
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Door uw reden voor contact op te geven, kunnen wij u beter van dienst zijn.
*
*
*