Frequently asked questions

General

Hoeveel gebruiksduur biedt het Lumify-systeem mij?

Dit is afhankelijk van het compatibel apparaat die u gebruikt, in het algemeen kunt u twee tot vier uur continu scannen.

Hoe robuust is de Lumify-transducer?

De Lumify-transducers is ontworpen en getest om te voldoen aan de strenge betrouwbaarheidseisen voor zeer mobiele echoapparaten.  Dit zorgt ervoor dat de transducers bestand zijn tegen het intensieve gebruik in de uiterst mobiele echografieomgeving.

Welke opleiding of training wordt er bij Lumify aangeboden?

Lumify is een zeer intuïtief, waardoor het niet noodzakelijk is om getraind te worden voor het gebruik ervan. Philips biedt gericht point-of-care-educatiemateriaal dat online te vinden is.

Hoe groot is de beeldopslagcapaciteit van de Lumify?

Een normaal echo-onderzoek met enkele stilstaande beelden is ongeveer 10 MB groot. Onderzoeken met een aantal loops van drie seconden gebruiken ongeveer 50 MB. Op een compatibel apparaat kunt u honderden onderzoeken opslaan. De daadwerkelijke opslagcapaciteit is afhankelijk van meerdere factoren, zoals de hoeveelheid inhoud die er op uw apparaat is opgeslagen.

Wat is inbegrepen bij mijn rechtstreekse aankoop van de Lumify?

Bij de rechtstreekse aankoop van de Lumify ontvangt u de transducer(s), software-upgrades, een garantie van de fabrikant en een draagtas. Let op: bij uw aankoop ontvangt u géén compatibel apparaat, zoals een mobiel of tablet.

Welke garantie wordt geleverd bij de Lumify-oplossing die ik heb gekocht?

Bij uw Lumify-aankoop zit een basisgarantie van vijf jaar. Deze garantie omvat toegang tot het ondersteuningsgedeelte van de Lumify-portal en Philips-ondersteuningsmedewerkers op afstand. Uiteraard omvat de basisgarantie ook fabricagefouten voor uw transducer(s).

Shares and dividends

Debts and ratings

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit a Philips global content page

Continue

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.