Frequently asked questions

General

Hoe zijn de beeldvormingsprestaties van Lumify in vergelijking met die van andere systemen?

De Lumify-app levert beeldvormingsprestaties die vergelijkbaar zijn met die van grotere systemen, zonder concessies te doen op het gebied van dieptepenetratie of weefselresolutie.

Hoeveel gebruikstijd biedt het Lumify-systeem mij?

Dit is afhankelijk van uw apparaat, maar in het algemeen kunt u twee tot vier uur continu scannen. Ga naar https://www.philips.com/lumify-compatible-devices voor een overzicht van geschatte scantijden voor compatibele apparaten.

Hoe robuust is de Lumify-transducer?

De Lumify-transducerserie is ontworpen en getest om te voldoen aan de strenge betrouwbaarheidseisen voor zeer mobiele echoapparaten en om ervoor te zorgen dat de transducers bestand zijn tegen het intensieve gebruik in de uiterst mobiele echografieomgeving.

Welke transducer heb ik nodig?

Afhankelijk van uw voorkeur en toepassing zijn alle drie de transducer toepasbaar in de acute situatie. Met de sector transducer (S4-1) verricht u onder andere hartfunctie onderzoeken of snel FAST-onderzoeken. Met de lineaire transducer (L12-4) diagnosticeert u bijvoorbeeld een pneumothorax of diep-veneuze trombose. Met de convex transducer kunt u op galstenen controleren of snel FAST-onderzoeken uitvoeren

Welke opleiding of training wordt er bij Lumify aangeboden?

Lumify is intuïtief, waardoor medewerkers niet uitgebreid getraind hoeven te worden. Philips biedt kosteloos gericht point-of-care-educatiemateriaal, plus uitgebreidere educatie- en trainingscursussen. Aan die laatste zijn wel kosten verbonden. Op de volgende websites vindt u een overzicht van het volledige educatieaanbod: 

www.philips.com/CCEMeducation

https://www.usa.philips.com/healthcare/education-resources/education-training

Gaat u nog andere beeldvormingsmodi toevoegen, bijvoorbeeld PW-doppler?

Het Lumify-team werkt voortdurend aan verbetering van Lumify en voegt steeds nieuwe transducers, functies en services toe.

Worden onderzoeken die ik met Lumify uitvoer vergoed?

Lumify is een medisch apparaat dat alleen verkrijgbaar is voor bevoegde artsen en zorginstellingen die bevoegde artsen in dienst hebben. Zolang wordt voldaan aan de gebruikelijke vereisten, worden echografieservices die zijn uitgevoerd met een ultramobiel of draagbaar echografiesysteem onder dezelfde echografiecodes vastgelegd als onderzoeken die worden uitgevoerd met echografiesystemen op een karretje.

Hoe groot is de beeldopslagcapaciteit van Lumify?

Een normaal echo-onderzoek met enkele stilstaande beelden is ongeveer 10 MB groot. Onderzoeken met een aantal loops van drie seconden gebruiken ongeveer 50 MB. Op een compatibel apparaat (zie www.philips.com/Lumify-Compatible-Devices) kunt u honderden onderzoeken opslaan. De daadwerkelijke opslagcapaciteit is afhankelijk van meerdere factoren, zoals de hoeveelheid inhoud die er op uw apparaat is opgeslagen.

Bevatten de Lumify-patiëntgegevens toegangsnummers?

Ja. Het formulier Patient Info (Patiëntgegevens) bevat het veld Accession Number (Toegangsnummer). U kunt het nummer ook vinden via de functie Modality Worklist (Modaliteitswerklijst).

Shares and dividends

Debts and ratings

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit a Philips global content page

Continue

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.