Maximaliseer de efficiëntie van uw patiëntmonitoren

Laat uw preventief onderhoud op patiëntmonitoring uitvoeren tegen een aantrekkelijk nieuw tarief.

Om het hoogste niveau van patiëntenzorg te leveren is het van essentieel belang om de efficiëntie van uw patientmonitoringsysteem te maximaliseren. Philips is hier graag uw partner in. Als marktleider op het gebied van patiëntmonitoring heeft Philips de juiste expertise in huis om u het onderhoud uit handen te nemen. Profiteer van de jarenlange ervaring die Philips heeft opgebouwd op het gebied van preventief onderhoud op patiëntmonitoring.
Dit onderhoud houdt in dat zowel de centraalposten, ICT-componenten als de bewakingsmonitoren met de juiste regelmaat worden onderhouden. Het preventief onderhoud wordt uitgevoerd op zowel hardware als software. Hierbij worden de laatste Windows patches op de centraalposten geïnstalleerd en de meest recente relevante klinische updates op de bewakingsmonitoren uitgevoerd.
Maximaliseer de efficiënte van uw monitoringsysteem

Voordelen van een preventief onderhoudscontract door Philips:

Philips heeft goed opgeleide, gecertificeerde technici in dienst met de juiste kennis en vaardigheden op de apparatuur en software.

Tijdens iedere onderhoudsbeurt worden de klinische updates (indien beschikbaar) op de bewakingsmonitoren uitgevoerd.

Bug-fixing en security updates binnen een release worden periodiek uitgevoerd.

Indien mogelijk worden hardwarematige problemen ter plekke opgelost; kleine defecten als gevolg van slijtage worden meestal direct (kosteloos) gerepareerd.

Een aantrekkelijk tarief voor u als partner.

Altijd up-to-date:

  • Met FocalPoint verbetert het inzicht in (en het overzicht van) uw installed base; tevens biedt het de mogelijkheid tot pro-actieve foutanalyse waarmee een hoge kwaliteit van service gegarandeerd kan worden. Focal Point verzamelt technische data van het patiëntmonitoringnetwerk, analyseert de data en vertaalt dit vervolgens in acties om het netwerk optimaal te laten functioneren. Focal Point kan zo de medisch-technische afdeling ondersteunen.
  • Philips voert met ‘Patching Services’ uw Microsoft Windows updates uit op de centraalposten om de veiligheid van uw systeem te bevorderen.

Remote Enablement

Remote Enablement helpt u om de uitdagingen in de gezondheidszorg aan te gaan, nu en in de toekomst. Het geeft u datagerichte inzichten in de architectuur en netwerken van uw apparatuur, en ondersteunt zo potentiële verbeteringen in de beschikbaarheid, beveiliging en prestaties van het patiëntmonitoring netwerk.

Laat uw onderhoud uitvoeren tegen een aantrekkelijk nieuw tarief

Maximaliseer de efficiëntie van uw monitoringsysteem. Neem contact met ons op voor meer informatie over preventief onderhoud en de nieuwe tarieven.

Gerelateerde artikelen

Medisch Perspectief

Medisch Perspectief 

Onderhoud kun je strategisch inzetten om de efficiëntie van patiëntmonitoring systemen te maximaliseren. Maarten Koster, Operations Manager, legt uit welke mogelijkheden de aanpak van Philips biedt.