Over Philips

Een frisse kijk  op de toekomst van de gezondheidszorg

We gaan graag met je in gesprek.

Hoe kunnen we je helpen?

1
Selecteer je interessegebied
2
Contactgegevens

Bij Philips kijken we over de technologie heen naar ervaringen van patiënten, zorgverleners en verzorgers via het traject dat de patiënt aflegt. Door hun behoeften beter te begrijpen, krijgen we betere inzichten die leiden tot oplossingen voor de belangrijkste zorgmomenten, in het ziekenhuis of thuis. We combineren brede en diepgaande klinische expertise, technologie en diensten, verwerkbare gegevens, adviserende nieuwe bedrijfsmodellen en partnerschappen.

 

Samen met u nemen we risico's en delen we verantwoordelijkheid – zodat we samen kunnen veranderen hoe zorg wordt geleverd en ervaren. Het is een uniek perspectief dat ons in staat stelt samen een gezondere toekomst te creëren.

Van de wachtkamer tot de woonkamer

 

Het verbeteren van ervaringen van patiënten, zorgverleners en verzorgers betekent dat we ons buiten de muren van het ziekenhuis moeten begeven. In de hedendaagse gezondheidszorg kunnen we niet meer volstaan met alleen het stellen van diagnoses en behandelen. Patiënten zijn net als artsen op zoek naar manieren om hun gezondheid te beheren voordat er problemen optreden, en tot lang na de behandeling gezond te blijven. Onze oplossingen worden strategisch ontwikkeld in nauwe relatie met het traject van de patiënt.

Healthcare continuum

De zorgresultaten en efficiëntie voor populaties verbeteren door middel van geïntegreerde zorg, realtime-analyses en diensten met toegevoegde waarde.

Gezond leven  

Mensen helpen een gezond leven te leiden in een gezonde thuisomgeving.

Preventie  

Mensen in staat stellen hun eigen gezondheid te beheren.

Diagnose  

Zorgen dat meteen de juiste diagnose wordt gesteld met individuele voorspellende zorgpaden.

Behandeling  

Effectievere therapieën, sneller herstel en betere resultaten mogelijk maken.

Zorg thuis

Herstel en langdurige zorg thuis ondersteunen.

Op basis van inzicht en ervaring  

 

Onze holistische visie op de gezondheidszorg gaat verder dan alleen het leveren van zorg. Het omvat onze benadering van het creëren van oplossingen en waarom het betrekken van onze klanten bij het proces zo belangrijk is. Onze inbreng bestaat uit een diepgaande klinische expertise en belangrijke inzichten uit gegevens en analyses, waardoor we in samenwerking met onze klanten innovatieve oplossingen kunnen leveren die er werkelijk toe doen.

Holistische visie op gezondheidszorg

Wat is trending

Nieuws

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit a Philips global content page

Continue

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.