Onderzoek van kleine delen

De ultieme echografie-oplossing voor onderzoeken van kleine delen

miniatuur van youtube-video kleine delen-onderzoek

Kleine delen

Beeldvorming van kleine delen is een van de snelst groeiende segmenten van echografieonderzoeken voor artsen overal ter wereld.  De brede reeks toepassingen omvat het onderzoeken van ziekten en aandoeningen van oppervlakkige organen, zoals borsten, testikels en schildklier, evenals het onderzoeken van musculoskeletale verwondingen als verstuikingen en scheuren, wat echografie van kleine delen tot een cruciaal hulpmiddel voor het verbeteren van de patiëntenzorg maakt.  Als leider op het gebied van technologie in de gezondheidszorg heeft Philips de eerste echografieoplossing voor kleine delen-onderzoek ontwikkeld. Deze biedt een alles-in-één-functionaliteit, uitstekende beeldvorming en extra klinische hulpmiddelen. Vier belangrijke functies werken samen om kleine delen effectief te onderzoeken, te volgen en te behandelen, zodat artsen uitstekende patiëntenzorg kunnen leveren.

Wilt u spreken met een verkoopvertegenwoordiger of alleen op de hoogte blijven?

Wanneer u het formulier invult, nemen wij contact met u op.

Hulpbronnen echografie voor kleine delen-onderzoek

De ultieme oplossing voor kleine delen

PureWave Imaging

De Philips eL18-4 transducer bevat zowel onze hoogste frequentie als een ultra-breedband akoestische specificatie in een PureWave-array-ontwerp. Deze innovatieve transducer is voorzien van een multi-row arrayconfiguratie voor volledig elektronisch scherpstellen op het elevatievlak. Scherpstellen op het vlak werkt in combinatie met azimutaal scherpstellen om thin-slice beeldvorming te bieden voor een uitzonderlijk gedetailleerde resolutie en weefseluniformiteit over de volledige velddiepte.  Dit ondersteunt een grote verscheidenheid aan klinische toepassingen en biedt buitengewone prestaties op het gebied van beeldvorming en velddiepte.

MicroFlow Imaging

De eL18-4 ondersteunt Philips MicroFlow Imaging, een gepatenteerde methode voor bloedstroomdetectie die een innovatieve benadering van vaatbedbeoordeling biedt. MicroFlow Imaging overwint veel van de hindernissen die gepaard gaan met conventionele methoden om bloedstromen met kleine vaten te detecteren dankzij hoge resolutie en minimale artefacten.  MicroFlow Imaging heeft een hoge framesnelheid en beeldkwaliteit en maakt gebruik van geavanceerde technieken voor artefactreductie. 2D-beeldsubtractie, blending en opties om beelden naast elkaar weer te geven bieden een uitstekende en veelzijdige visualisatie voor meerdere klinische toepassingen.

Complete oplossing voor elastografie

De eL18-4 transducer kan een volledige elastografieoplossing ondersteunen. Er kan gebruik worden gemaakt van uiterst gevoelige Strain Imaging om snel de relatieve waarden voor weefselstijfheid te onderzoeken voor een verscheidenheid van toepassingen. ShearWave-elastografie maakt gebruik van een uniek pulsschema om de snelheid van secundaire golven te genereren en te detecteren, wat een absolute maateenheid van weefselstijfheid biedt. De mogelijkheid om beide methoden van elastografie te combineren en uitstekende beeldvormingsprestaties te leveren is een uitzonderlijke klinische prestatie die de medische praktijk bevordert.

Precisiebiopsie

Biopsieprocedures vormen voor veel praktijken een vast onderdeel van een echografisch onderzoek. Met behulp van precisiegeleide biopsietechnieken kunnen weefseldoelen met vertrouwen worden verkregen en hoeft de naald minder vaak te worden ingebracht. De eL18-4 is compatibel met het CIVCO Verza Guidance System en biedt een geavanceerd biopsiegeleidingssysteem dat vrijwel geen dode hoeken bevat. Daarnaast optimaliseert de naaldvisualisatiesoftware de weergave van naaldreflecties voor meer zekerheid tijdens ingrepen.

Wij horen graag van u.

Neem contact met ons op en stel uw vraag. Wij sturen uw vraag vervolgens door naar de juiste contactpersoon. Wij zullen uw verzoek zo spoedig mogelijk verwerken.

Contactinformatie

* Dit veld is verplicht
*
number one icon

Contactgegevens

*
*
*
number two icon

Bedrijfsgegevens

*
*
*

Philips waardeert en respecteert uw privacy. Voor meer informatie over ons privacybeleid kunt u terecht op

Toevoegingen aan het portfolio voor echografie

Pictogram cardiovasculaire toepassingen

Cardiovasculair

pictogram van algemene beeldvorming

Algemene beeldvorming

pictogram van gereviseerde systemen

Gereviseerde systemen

pictogram van opleiding en training

Opleiding en training

pictogram van echografiediensten

Echografiediensten

pictogram van transducer

Transducers

Philips Medical Capital pictogram

Heeft u financiering nodig?
Wij zijn er om u te helpen

Vragen pictogram

Heeft u vragen over data-/systeembeveiliging?

Documentatie pictogram

Wilt u naar de productinformatie?

*

Contactinformatie

* Dit veld is verplicht
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Door uw reden voor contact op te geven, kunnen wij u beter van dienst zijn.
We work with partners and distributors who may contact you about this Philips product on our behalf.
*
*

Final CEE consent