Verloskundeoplossing voor vroegere diagnose

Verloskundeoplossing voor vroegere diagnose

hoe omgaan met een technisch problematische patiënt

De zwangerschap is een speciale tijd voor aanstaande moeders, die een band beginnen op te bouwen met hun baby, maar het is ook een belangrijke periode om de algehele ontwikkeling en de gezondheid van de baby te controleren. Een verkeerde diagnose van chromosoom-, aangeboren en groeiafwijkingen kan leiden tot langdurige gezondheidsproblemen of sterven van de foetus, en het is van groot belang om deze zo vroeg mogelijk te ontdekken.

 

De verloskundeoplossing voor vroegere diagnose van Philips omvat een innovatieve set van klinische hulpmiddelen die samen artsen helpen geboorteafwijkingen tijdens de zwangerschap te ontdekken. Deze verzameling hulpmiddelen is specifiek ontworpen om te voldoen aan de unieke behoeften van verloskundige/gynaecologische scans en verbeteren de workflow. Zo kunnen artsen hun patiënten de zorg geven die ze nodig hebben en de gemoedsrust die ze verdienen.

De oplossing richt zich op drie complementaire gebieden die gezamenlijk een ultieme oplossing voor verloskunde/gynaecologie bieden:

Philips eL18-4-transducer

Resolutie en penetratie van premiumkwaliteit:

De Philips eL18-4-transducer met Microflow Imaging neemt belemmeringen weg met 2D-beeldvorming met hoge resolutie en ultragevoelige bloedstroomdetectie om de gezondheid van de foetus te controleren in een vroeg stadium van de zwangerschap - wanneer een voortreffelijke resolutie en betrouwbare diagnose cruciaal zijn. De zeer veelzijdige V9-2-transducer is speciaal ontworpen voor verloskunde. Hij maakt dankzij PureWave-kristaltechnologie voortreffelijke 2D- en 3D-beelden en blijft daarbij qua gewicht licht voor zijn klasse.
TrueVue

Levensechte beelden:

Met innovatieve, uiterst gedetailleerde beelden en de mogelijkheid om een flexibele virtuele lichtbron te bedienen biedt TrueVue artsen en aanstaande moeders ongelooflijk levensechte beelden van de foetus tijdens de zwangerschap.
TouchVue

Efficiënte workflow:

  • TouchVue en MPR Touch bieden samen een eenvoudige, intuïtieve methode voor een 3D-workflow.
  • FlexVue is een uiterst veelzijdig hulpmiddel dat visualisatie van technisch moeilijke anatomische weergaven van 3D-volumes mogelijk maakt.
  • aBiometry Assist A.I. maakt in combinatie met Smart Exams gebruik van anatomische intelligentie om het verzamelen van meetwaarden van de foetus te vereenvoudigen en vermindert het aantal noodzakelijke toetsaanslagen. Door het stroomlijnen van werkprocessen kunnen artsen meer tijd besteden aan dat wat het belangrijkst is: de gezondheid van hun patiënten.

Wij horen graag van u.

Neem contact met ons op en stel uw vraag. Wij sturen uw vraag vervolgens door naar de juiste contactpersoon. Wij zullen uw verzoek zo spoedig mogelijk verwerken.

Contactinformatie

* Dit veld is verplicht
*

Contactgegevens

*
*
*

Bedrijfsgegevens

*
*
*
Philips waardeert en respecteert uw privacy. Voor meer informatie over ons privacybeleid kunt u terecht op

Toevoegingen aan het portfolio voor echografie

Pictogram cardiovasculaire toepassingen

Cardiovasculair

pictogram van algemene beeldvorming

Algemene beeldvorming

pictogram van gereviseerde systemen

Gereviseerde systemen

pictogram van opleiding en training

Opleiding en training

pictogram van echografiediensten

Echografiediensten

pictogram van transducer

Transducers

Philips Medical Capital pictogram

Heeft u financiering nodig?
Wij zijn er om u te helpen

Vragen pictogram

Heeft u vragen over data-/systeembeveiliging?

Documentatie pictogram

Wilt u naar de productinformatie?