Landing

Echografiesystemen voor beeldvorming van de lever


Nieuwe mogelijkheden voor de beeldvorming van de lever veranderen patiëntenbeheer

EPIQ echografiesysteem

Beeldvorming van de lever

Philips echografie-systemen voor beeldvorming van de lever bevatten de opties die u nodig heeft voor het vaststellen en behandelen van leveraandoeningen. De combinatie van ShearWave-elastografie en onze uitstekende beeldkwaliteit biedt een niet-invasieve menthode met kostenbesparing. Daarmee kunnen we aanvullende informatie verzamelen voor het vaststellen van leveraandoeningen.

Liver assessment youtube video thumbnail

De ultieme echografie-oplossing voor leveronderzoek

Het is algemeen bekend dat leveraandoeningen wereldwijd een steeds groter gezondheidsrisico vormen. Volgens de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention staan aandoeningen aan de lever op de 12e plaats in de lijst van belangrijkste doodsoorzaken in de VS. Sterker nog, veel mensen hebben hepatitis C zonder dit te weten. Al decennia lang is een biopsie van de lever de klassieke methode om de ziekte vast te stellen, maar omdat dit veel pijn doet, de kosten hoog zijn en de resultaten lang op zich laten wachten, kiezen sommige patiënten hier niet voor. Dankzij de innovaties van Philips EPIQ echografiesysteem is er nu een uitgebreide alles-in-één-oplossing waarmee artsen veel leveraandoeningen kunnen vaststellen, behandelen en vervolgen.

Wilt u contact leggen met een Account Manager of wilt u meer informatie?

Wanneer u het formulier invult, nemen wij contact met u op.

Klinische informatie van echografie voor leveronderzoek

Echografie-oplossingen voor toepassing bij de lever

productafbeelding van transducer

ElastQ Imaging ShearWave-elastografie

Echografie met ShearWave-elastografie is een niet-invasieve, reproduceerbare en gemakkelijk uit te voeren methode om weefselstijfheid vast te stellen. Onderzoek toont aan dat een kostbare en pijnlijke biopsieprocedure niet nodig is. In plaats daarvan is een eenvoudig echografisch onderzoek, inclusief ShearWave-elastografie, een goede methode om de status van de lever vast te stellen.  ElastQ Imaging (ShearWave-elastografie) kan een groter ROI (interessegebied) in real-time kwantitatief en met kleurcodes beoordelen op weefselstijfheid.  Met ElastQ Imaging kunnen ook retrospectieve metingen worden uitgevoerd van opgeslagen DICOM beelden. Door middel van een kleurenmap wordt de betrouwbaarheid van de meting weergegeven.

PureWave Imaging

De PureWave-kristaltechnologie is de grootste doorbraak in piëzo-elektrische transducertechniek van de afgelopen 40 jaar. De zuivere, uniforme kristallen van PureWave zijn 85% efficiënter dan klassiek piëzo-elektrische techniek, en dit leidt tot uitzonderlijke prestaties. Deze technologie is een integraal onderdeel van bijvoorbeeld onze C5-1-, C9-2- en X6-1-transducers, en zorgt voor een betere penetratie bij technisch problematische patiënten. De zeer gedetailleerde resolutie, Doppler-gevoeligheid en CEUS-prestaties blijven hierbij behouden.

Echografie met contrastverbetering

Met contrastvloeistoffen voor echo's kan de echografie van de lever een andere rol krijgen, zodat de gebruiker de patronen van verdachte laesies in de lever in real-time kan bestuderen. Aan de hand daarvan kan de arts snellere en meer betrouwbare diagnoses stellen. Bij Philips EPIQ is CEUS naadloos geïntegreerd in de normale workflow, voor uitzonderlijk gedetailleerde arteriële, poort- en late-fase-scans.  Bovendien heeft u met EPIQ geavanceerde technologieën binnen handbereik, zoals het HD Max-scherm, de PureWave C9-2-transducer, fusie en navigatie, kwantificering met Q-App. Daarom heeft u de hoogste diagnostische zekerheid bij de detectie en typering van laesies, zelfs bij de meest uitdagende onderzoeken.

Beeldfusie en navigatie

Bij fusie en navigatie worden overeenkomstige beelden van verschillende modaliteiten direct op het echografiesysteem gecombineerd. Dit gebeurt via elektromagnetische tracering. CT-/ MR-/PET-scans worden gecombineerd met live echografie en de real-time positie van de patiënt. Daarmee beschikt de arts over een krachtige diagnostische techniek zonder hierbij een stralingsdosis op te lopen. Bovendien bevordert deze oplossing de logistiek op de afdeling.  De exclusieve Anatomical Intelligence Ultrasound (AIUS) van de EPIQ zorgt voor een automatische registratie van CT-/MR-beelden met de echobeelden. Dit werkt 10 keer sneller dan de standaard handmatige fusiemethode.  Naaldnavigatie is een hulpmiddel waarmee de diagnostische zekerheid wordt verbeterd bij moeilijke interventie procedures van de lever. Het is aangetoond dat dit de workflow verbetert en de blootstelling aan straling vermindert, doordat er minder controlescans worden gemaakt.  Philips EPIQ bevat een volledige reeks oplossingen, waaronder de nieuwe CIVCO eTrax™, de Philips Adaptive Needle Tracker en de Philips Co-Axial Needle Trackers. Omdat EPIQ compatibel is met veel verschillende biopsie- en ablatie-apparaten, heeft de arts de vrijheid om zelf het beste instrument voor de procedure te kiezen, afhankelijk van de complexiteit.
EPIQ echografiesysteem

Eenvoudig, niet-invasief onderzoek van de lever

 

De stijfheid van de lever wordt binnen enkele seconden gemeten via een eenvoudige, niet-invasieve scan.

EPIQ echografiesysteem

Echografie met contrastmiddelen

 

Met contrastvloeistoffen voor echo's kan echografie een andere rol krijgen, zodat artsen de patronen van laesies in de lever in real-time kunnen bestuderen. Aan de hand daarvan kunnen ze snellere en meer betrouwbare diagnoses stellen. Bij Philips Ultrasound wordt contrastechografie naadloos geïntegreerd in de normale workflow, voor een uitzonderlijk gedetailleerde weergave.

EPIQ echografiesysteem

Fusie en navigatie

 

Met fusie en navigatie van Philips neemt u de juiste beslissingen, zelfs wanneer het stellen van een diagnose lastig is. Door een gestroomlijnde workflow kunnen artsen CT-/MR-/PET-scans op een snelle en effectieve manier fuseren met live echografie, terwijl naaldnavigatie de biopsie begeleidt wanneer de laesies klein en slecht toegankelijk zijn.

Wij horen graag van u.

Neem contact met ons op en stel uw vraag. Wij sturen uw vraag vervolgens door naar de juiste contactpersoon. Wij zullen uw verzoek zo spoedig mogelijk verwerken.

Contactinformatie

* Dit veld is verplicht
*

Contactgegevens

*
*
*

Bedrijfsgegevens

*
*
*
Philips waardeert en respecteert uw privacy. Voor meer informatie over ons privacybeleid kunt u terecht op

Toevoegingen aan het portfolio voor echografie

Cardiovasculair pictogram

Cardiovasculair

General Imaging pictogram

General Imaging

Point of Care pictogram

Point of Care

Refurbished systems pictogram

Refurbished systems

Educatie en training pictogram

Educatie en training

Ultrasound service pictogram

Ultrasound service

Transducer pictogram

Transducers

Philips Medical Capital pictogram

Heeft u financiering nodig?
Wij zijn er om u te helpen

Vragen pictogram

Heeft u vragen over data-/systeembeveiliging?

Documentatie pictogram

Wilt u naar de productinformatie?

*

Contactinformatie

* Dit veld is verplicht
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Vorige
Door uw reden voor contact op te geven, kunnen wij u beter van dienst zijn.
*
*
Vorige