Interventionele radiologie

Interventionele radiologische echografie


Echografieoplossingen voor meer behandelingsopties

Interventionele radiologie

 

De echografiesystemen van Philips voor interventionele radiologie ondersteunen een reeks geavanceerde mogelijkheden voor interventionele en chirurgische toepassingen. Onze oplossingen helpen u om met vertrouwen beslissingen te nemen en uw patiënten innovatieve behandelingsopties te bieden.

naaldnavigatie

Beeldfusie en naaldnavigatie

Met fusie en navigatie van Philips neemt u de juiste beslissingen, zelfs wanneer het stellen van een diagnose lastig is. Door een gestroomlijnde workflow kunnen artsen CT-/MR-/PET-scans op een snelle en effectieve manier fuseren met live echografie, terwijl naaldnavigatie de biopsie begeleidt wanneer de laesies klein en slecht toegankelijk zijn.
epiq 7-echografiesysteem

Nog eenvoudiger met automatische registratie

In EPIQ Evolution 3.0 is exclusieve AIUS (Anatomical Intelligence Ultrasound) toegevoegd aan beeldfusie, met automatische registratie van dwarsdoorsneden met live echografie.  Anatomische informatie in de lever wordt geanalyseerd op een manier die soortgelijk is aan vingerafdruktechnologie, en biedt binnen enkele seconden een succesvolle beeldfusie. Beeldfusie is nu snel en eenvoudig, zodat u zich minder hoeft bezig te houden met instellingen en zich meer kunt concentreren op de uit te voeren procedure.

Wilt u spreken met een verkoopvertegenwoordiger of alleen op de hoogte blijven?

Wanneer u het formulier invult, nemen wij contact met u op.

Hulpbronnen voor interventionele radiologie

Functionaliteit

Volledig geïntegreerde beeldfusie met meerdere modaliteiten (Echografie/CT/MR/PET)

Ook bij lastige diagnoses kunt u met vertrouwen beslissingen nemen dankzij volledig geïntegreerde fusiemogelijkheden met gestroomlijnde workflows. Artsen kunnen zo snel en effectief een fusie van CT/MR/PET met live echografie verkrijgen. Door beeldvormingsmodaliteiten rechtstreeks in het echografiesysteem te combineren, hebt u nu toegang tot een nog krachtiger diagnostisch hulpmiddel met geavanceerde visualisatie, zodat u sneller beslissingen kunt nemen in vergelijking tot een techniek zonder fusie.

Gebruikmaken van fusie in verschillende klinische disciplines

De druk op kosten en doorlooptijd neemt overal in de gezondheidszorg toe. EPIQ PercuNav komt hieraan tegemoet door artsen fusiemogelijkheden te bieden in meerdere modaliteiten en in verschillende klinische scenario's. Met behulp van vernieuwde en herbruikbare accessoires kan de arts nu fusie in de buik, prostaat, borst en kleine delen gebruiken, in minder tijd en minder afhankelijk van andere beeldtechnieken zoals MR of CT.

Verbeter uw prestaties bij moeilijke ingrepen

Met het herbruikbare Adaptive Needle Tracker (flexibel naaldvolgsysteem) en uitgebreide reeks coaxiale via de naaldpunt gevolgde instrumenten biedt EPIQ PercuNav u - afhankelijk van de complexiteit van de procedure - compatibiliteit met uiteenlopende andere biopsie- en ablatieapparaten. Naaldnavigatie is een hulpmiddel voor de verbetering van de prestaties bij uitdagende ingrepen, zoals een biopsie van een moeilijk te visualiseren kleine laesie of moeilijk toegankelijke ablaties die dichtbij kritieke structuren liggen. Voer procedures sneller en met minder controlescans uit.

Transcraniale beeldfusie

Transcraniale beeldfusie combineert beelden met meerdere modaliteiten met live echografie, wat leidt tot betrouwbaardere antwoorden bij toepassingen als behandeling van een beroerte. Ook vermindert het de afhankelijkheid van herhaalde CT- of MR-scans bij routinematige vervolgbehandelingen.

Wij horen graag van u.

Neem contact met ons op en stel uw vraag. Wij sturen uw vraag vervolgens door naar de juiste contactpersoon. Wij zullen uw verzoek zo spoedig mogelijk verwerken.

Contactinformatie

* Dit veld is verplicht
*
number one icon

Contactgegevens

*
*
*
number two icon

Bedrijfsgegevens

*
*
*

Philips waardeert en respecteert uw privacy. Voor meer informatie over ons privacybeleid kunt u terecht op

Toevoegingen aan het portfolio voor echografie

Pictogram cardiovasculaire toepassingen

Cardiovasculair

pictogram van algemene beeldvorming

Algemene beeldvorming

pictogram van gereviseerde systemen

Gereviseerde systemen

pictogram van opleiding en training

Opleiding en training

pictogram van echografiediensten

Echografiediensten

pictogram van transducer

Transducers

Philips Medical Capital pictogram

Heeft u financiering nodig?
Wij zijn er om u te helpen

Vragen pictogram

Heeft u vragen over data-/systeembeveiliging?

Documentatie pictogram

Wilt u naar de productinformatie?

*

Contactinformatie

* Dit veld is verplicht
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Door uw reden voor contact op te geven, kunnen wij u beter van dienst zijn.
We work with partners and distributors who may contact you about this Philips product on our behalf.
*
*

Final CEE consent