Borst

De ultieme echografie-oplossing voor borstonderzoek

Video borstonderzoek

Alles-in-één-oplossing. Voor meer vertrouwen.

Borstkanker is de op één na meest voorkomende soort kanker ter wereld. Bij vrouwen is het zelfs veruit de meest voorkomende vorm van kanker. Bij een mammografie kunnen laesies met kankercellen worden gemaskeerd door de dichtheid van het borstweefsel, waardoor ze moeilijk te detecteren zijn. Met echografie kunnen artsen borstaandoeningen effectief vaststellen, volgen en behandelen.

borstkanker

Echografie van de borst verhoogt het vertrouwen in de diagnose

De ultieme echografie-oplossing van Philips voor borstonderzoek bevat alle functionaliteit waarmee u de beste zorg kunt leveren, hoe groot de uitdaging ook is. Artsen hebben betere oplossingen nodig die niet alleen de detectie en diagnose verbeteren, maar ook zorgen voor betere doorvoer en productiviteit. Ook is het belangrijk dat diagnoses zo betrouwbaar mogelijk zijn. De ultieme oplossing voor borstonderzoek is een combinatie van hoogwaardige beeldvorming en klinische hulpmiddelen op maat. Daarmee kunnen artsen hun patiënten de diagnose en behandeling geven die ze nodig hebben.

Wilt u spreken met een verkoopvertegenwoordiger of alleen op de hoogte blijven?

Wanneer u het formulier invult, nemen wij contact met u op.

Anatomische intelligentie voor de borst (AI Breast)

 

De functie Anatomische intelligentie voor de borst (AI Borst) is krachtige software die gebruikmaakt van de eL18-4-transducer, waarbij geïntegreerde elektromagnetische volgspoelen worden gecombineerd met een speciaal ontworpen matras en tafelmodel veldgenerator. AI Breast is een volledig geïntegreerde oplossing die intelligent assisteert bij het scannen van de borst, voor een hogere productiviteit en reproduceerbaarheid van onderzoeken en een betrouwbare diagnose.

De ultieme oplossing voor borstonderzoek

Infographic over de oplossing voor borstkanker

PureWave Ultra-Broadband lineaire array

De Philips eL18-4 PureWave ultra-breedband lineaire array-transducer is speciaal ontworpen voor de kleine delen van het lichaam, maar levert niet in op de beeldkwaliteit en de uniformiteit van weefsel. De PureWave-kristaltechnologie zorgt voor een hoge resolutie met veel details en een grotere scherptediepte voor technisch problematische patiënten.

 

Totaaloplossing voor elastografie

ElastQ Imaging ShearWave- en strain-elastografie geven meer definitieve informatie over weefselstijfheid in de borst, waardoor artsen snel en met extra zekerheid een breed scala aan borstlaesies kunnen diagnosticeren.

 

Anatomische intelligentie voor de borst

Met AI Breast voert u borstonderzoeken uit met een uitstekende beeldkwaliteit, voor een volledige diagnose. De anatomisch intelligente oplossing van Philips brengt delen van de gescande anatomie visueel in kaart, zodat de borst volledig zichtbaar is tijdens de opnamefase. Dit zorgt voor een verbeterde workflow en documentatie.

 

Precisiebiopsie

Met precisiebiopsie wordt de biopsie nauwkeuriger en zijn er minder blinde zones voor de naald. Ook wordt de weergave van naaldreflecties verbeterd, voor meer zekerheid tijdens ingrepen. Artsen kunnen doelgerichte biopsies uitvoeren met minder fouten, meer zekerheid en een nauwkeurige weergave, voor een betere patiëntervaring.

high-tech behandelingen voor borstkanker

AI Breast: praktische toepassing

 

Dr.  Kinkel, MD van de Clinique des Grangettes in Genève, Zwitserland spreekt over haar ervaring met de functie AI Breast van Philips Ultrasound.

Wij horen graag van u.

Neem contact met ons op en stel uw vraag. Wij sturen uw vraag vervolgens door naar de juiste contactpersoon. Wij zullen uw verzoek zo spoedig mogelijk verwerken.

Contactinformatie

* Dit veld is verplicht

*

Contact details

*
*
*

Bedrijfsgegevens

*
*
*

Toevoegingen aan het portfolio voor echografie

Pictogram cardiovasculaire toepassingen

Cardiovasculair

pictogram van algemene beeldvorming

Algemene beeldvorming

pictogram van gereviseerde systemen

Gereviseerde systemen

pictogram van opleiding en training

Opleiding en training

pictogram van transducer

Transducers

Philips Medical Capital pictogram

Heeft u financiering nodig?
Wij zijn er om u te helpen

Vragen pictogram

Heeft u vragen over data-/systeembeveiliging?

Documentatie pictogram

Wilt u naar de productinformatie?

*

Contactinformatie

* Dit veld is verplicht

*
*
*
*
*
*
*
*
*

Door uw reden voor contact op te geven, kunnen wij u beter van dienst zijn.

We work with partners and distributors who may contact you about this Philips product on our behalf.

*
*

Final CEE consent

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit a Philips global content page

Continue

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.