Clinical Services

Alarm management  noodzaak voor actie

Uw handleiding voor de herbeoordeling van alarm management

 

Leidinggevenden in de gezondheidszorg zijn bekend met de klinische, operationele en personeelsgevolgen van een overdaad aan alarmen, en zoeken naar manieren om hier iets aan de te doen zonder de zorg voor de patiënt in het geding te brengen. Eerst moeten zij kennis opdoen en antwoorden vinden op vragen als: Hoe wordt alarmmoeheid gedefinieerd? Wat moet het management doen om de uitdaging het hoofd te bieden, en waarom moet dat nu?

Lees verder om te weten te komen waarom het verbeteren van alarm management de hoogste prioriteit moet hebben voor leidinggevenden en wat er nodig is om dit tot een succes te maken.

Miniatuur Klinisch in de handleiding

In de handleiding:

 

  • 5 basisfeiten over alarmmoeheid
  • Wat u nodig hebt om de uitdaging van alarmmoeheid het hoofd te bieden
  • Waarom u uw aanpak nu moet veranderen
  • Voorbeeld van handvest voor alarmen in het ziekenhuis
  • Tips voor teambuilding
“Het optimaliseren van alarmconfiguraties voor patiëntpopulaties vereist een multidisciplinair team. Het ziekenhuis, de teamsamenstelling en de autoriteit van het team moeten worden ondersteund door de directie, anders kunnen aanbevelingen niet worden afgedwongen”.1

AAMI Foundation²

Miniatuur Wat leidt tot alarmmoeheid?

Wat leidt tot
alarmmoeheid?

 

Ontdek nieuwe feiten en benaderingen om een effectieve verandering te realiseren.

Contact

Maak een afspraak met een vertegenwoordiger van Philips voor het bespreken van een alarm-managementoplossing voor uw ziekenhuis.

*

Contactinformatie

* Dit veld is verplicht
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Vorige
Door uw reden voor contact op te geven, kunnen wij u beter van dienst zijn.
*
*
Vorige
Voetnoten:
1 AAMI. “Alarm Management Compendium”, geopend in 2017, http://s3.amazonaws.com/rdcms-aami/files/production/public/FileDownloads/HTSI/Alarms/ [2] Alarm_Compendium_2015.pdf
2 De AAMI is een Amerikaanse non-profitorganisatie die normen ontwikkelt op het gebied van veiligheid, prestaties en verkoopbaarheid van medische apparaten. De organisatie heeft een krachtige stem op het gebied van regelgeving en hervorming van de gezondheidszorg.