Azurion

Geweldige gebruikerservaring

*

Contactinformatie

* Dit veld is verplicht
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Door uw reden voor contact op te geven, kunnen wij u beter van dienst zijn.
*
*
*

Bij een gesimuleerde studie met meer dan 60 gebruikers van over de hele wereld bleek dat

96% tevreden was over het gebruikersgemak van het systeem1

Philips Azurion heeft extra gebruiksmogelijkheden

 

Azurion ondersteunt u bij het verlenen van uitstekende zorg aan uw patiënten en stelt u door een betere gebruikerservaring in staat om snel en met vertrouwen te handelen.

Meer gebruiksmogelijkheden

Gebruikersvriendelijke interface

 

Een unieke gebruikerservaring. De informatie steekt af tegen de zwarte achtergrond, en markeringen helpen u om actieve applicaties eenvoudig terug te vinden. De bediening van het systeem, met pictogrammen met achtergrondverlichting en duidelijk herkenbare knoppen, draagt bij aan de herkenbaarheid.

Gebruikersvriendelijke interface

Even handig als een tablet*

 

Meer gebruiksgemak dankzij onze touchscreenmodule.

Alle bedieningselementen voldoen aan de nieuwste inzichten voor gebruiksgemak. Op het scherm steekt de informatie duidelijk af tegen de zwarte achtergrond, waarop actieve applicaties zijn gemarkeerd. De pictogrammen met achtergrondverlichting en de duidelijk herkenbare knoppen op de bedieningsmodule dragen bij aan een intuïtieve bediening. 

 

Met de TouchScreenModule Pro2 beschikt u over eenvoudige bediening bij de patiënttafel. Selecteer, zoom en pan met uw vingertoppen en geef röntgenfoto's weer op het scherm. Alle bedieningselementen kunnen eenvoudig worden gereinigd en voldoen aan de strengste eisen op het gebied van steriliteit. 

Even handig als een tablet

Ondersteunende informatie direct beschikbaar

Ondersteunende informatie direct beschikbaar
Met één klik hebt u toegang tot digitale gebruikersgidsen voor directe ondersteuning.

FlexSpot

Flexspot
Geïntegreerde, op de gebruiker gerichte werkplek in de bedieningsruimte.

Het Azurion-gebruikersonderzoek1 voor het evalueren van de nieuwe workflowaanpak van het systeem

 

In dit whitepaper1 vindt u de resultaten van een studie onder klinische gebruikers van Philips Azurion in 2015 en 2016 en wordt de nieuwe, flexibelere benadering van de workflow geëvalueerd.

Whitepaper downloaden

Ontdek alle voordelen en functies van Azurion

 

Ontdek interactief de nieuwe Azurion-omgeving. Bekijk hoe deze innovaties uw interventionele workflow kunnen veranderen.

 

Azurion-belevenis

* Sommige functies zijn optioneel. Niet alle functies zijn beschikbaar op alle systemen. Informeer bij uw vertegenwoordiger van Philips naar lokale beschikbaarheid.

 

  1. De resultaten zijn verkregen tijdens gebruikerstests tussen november 2015 en februari 2016. De tests zijn ontwikkeld en uitgevoerd door Use-Lab GmbH, een onafhankelijk en objectief bedrijf dat bruikbaarheidstests ontwikkelt, adviseert over de uitvoering daarvan en gebruikersinterfaces ontwerpt. Bij de tests waren 31 clinici uit de VS (16 artsen en 15 medewerkers) en 30 clinici uit Europa (15 artsen en 15 medewerkers) betrokken. Zij hebben met behulp van Azurion procedures uitgevoerd in een gesimuleerde interventiekamer.
  2. In 18 afzonderlijke vergelijkende studies is met Philips ClarityIQ een verminderde blootstelling aan straling van de patiënt aangetoond [1-18].