Feature Detail

Verbind uw team

Zet uw middelen maximaal in

 

De verwachte bevolkingsgroei in het algemeen en het vaker voorkomen van ziektes als gevolg van vergrijzing zullen alleen al in de Verenigde Staten leiden tot een tekort van zo'n 5.700 pathologen-FTE's*. Digitale pathologie kan helpen om deze wereldwijde trend het hoofd te bieden. Het met elkaar in contact brengen van laboratoria en pathologen leidt tot betere samenwerking tussen laboranten en specialisten, meer overleg tussen verschillende regio's en de ontwikkeling van een robuust leerplatform.

De IntelliSite-oplossing voor pathologie maakt via digitalisering en netwerkvorming betere samenwerking en meer efficiëntie mogelijk, en helpt u zo vandaag al het virtuele lab van de toekomst te bouwen.

*

Contactinformatie

* Dit veld is verplicht

*
*
*
*
*
*
*
*
*

Door uw reden voor contact op te geven, kunnen wij u beter van dienst zijn.

We work with partners and distributors who may contact you about this Philips product on our behalf.

*
*

Final CEE consent

Geef uw personeel meer mogelijkheden

Uw specialist op het gebied van alvleesklierkanker is op vakantie. Haar vervanger in het satellietlaboratorium neemt meteen het werk over. In het wekelijkse tumoroverleg worden nu digitale radiologie- en pathologiebestanden besproken. Specialisten kunnen op afstand aan het overleg deelnemen. U staat stand-by voor intra-operatief overleg, maar kunt ondertussen andere casussen bekijken terwijl u wacht. U overlegt rechtstreeks met uw hematopathologie-collega om met meer zekerheid een diagnose te kunnen stellen.

U bent er klaar voor. U bent deel van een netwerk.

Empower your staff

Voordelen

Remove geographic boundaries

Hef geografische grenzen op

 

Decentraliseer uw werk
Een virtueel netwerk biedt toegang tot alle teamleden, waar ze zich ook bevinden. Kijk wie online is en klaarstaat voor direct overleg. Verdeel de werklast door middel van een geaggregeerde lijst van casussen die is samengesteld voor meerdere locaties. Ondersteun het delen van kennis met artsen die om advies vragen via eenvoudige weblinks naar de desbetreffende casussen.

Secure sharing of data

Veilig gegevens delen

 

De vertrouwelijkheid is gegarandeerd
IntelliSite maakt toegang tot pathologische gegevens altijd en overal mogelijk, en zorgt ervoor dat alle informatie veilig is opgeslagen. Al bij het ontwerp hebben criteria op het gebied van veiligheidsprestaties, privacy van patiënten en gegevensbeveiliging centraal gestaan. IntelliSite voldoet aan strenge normen en beschikt onder andere over DIACAP-certificatie (een veiligheidsaccreditatie van het Amerikaanse Ministerie van Defensie).

Grow at your own pace

Groei in uw eigen tempo

 

Creëer een oplossing die past bij uw situatie
Profiteer van de aantoonbare voordelen van digitale pathologie dankzij de schaalbare architectuur en het ervaren team van IntelliSite. U krijgt een op maat gemaakte configuratie, professionele ondersteuning en gerichte klantenservice. En naarmate uw behoeften groeien, groeit IntelliSite met u mee.

Wat houdt de IntelliSite-oplossing voor pathologie in?

IntelliSite is een geautomatiseerd digitaal systeem voor het creëren, beheren en analyseren van pathologische beelden. Het systeem bestaat uit een ultrasnelle preparaatscanner, een systeem voor het beheer van beelden en een tool om casussen te bekijken. Deze functionaliteit wordt aangevuld met geavanceerde software-tools voor het scannen, opslaan, presenteren, analyseren en delen van informatie.

 

IntelliSite geeft sneller en eenvoudiger toegang tot histopathologische gegevens in uw gehele organisatie en daarbuiten, en helpt uw personeel zo efficiënter te werken. IntelliSite is de innovatieve oplossing voor de pathologie en brengt voorspellende gezondheidszorg en uiteindelijk betere resultaten voor patiënten een stap dichterbij.

 

Meer informatie

What is IntelliSite Pathology Solutions

* Pathologist Workforce in the United States – Robboy, S.J., et al. Archives of Pathology, vol. 137, nr. 12 (december 2013) http://www.archivesofpathology.org/doi/10.5858/arpa.2013-0200-OA?url_ver=Z39.88-2003&rfr_id=ori:rid:crossref.org&rfr_dat=cr_pub%3dpubmed

You are about to visit a Philips global content page

You are about to visit the Philips USA website.

You are about to visit a Philips global content page

You are about to visit the Philips USA website.

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.