Feature Detail

Doe nieuwe  inzichten op

Benut de kracht van digitale pathologie

 

Digitale pathologie biedt nieuwe mogelijkheden om meer informatie uit weefselmonsters te halen. De ontwikkeling van specifieke algoritmes voor het geautomatiseerd interpreteren van niet-standaard kleuringstesten (‘advanced stains’) zal de objectieve analyse van beelden vereenvoudigen.

 

Door geavanceerde algoritmes en systemen voor gegevensbeheer te ontwikkelen, kunnen wij u helpen om de belofte van ‘Big Data’ om te zetten in kennis. Dat kan een belangrijke stap zijn richting effectievere zorgverlening en betere resultaten voor patiënten.

*

Contactinformatie

* Dit veld is verplicht

*
*
*
*
*
*
*
*
*

Door uw reden voor contact op te geven, kunnen wij u beter van dienst zijn.

We work with partners and distributors who may contact you about this Philips product on our behalf.

*
*

Final CEE consent

Voordelen

Access advanced analytics

Krijg toegang tot geavanceerde analysemogelijkheden

 

IntelliSite maakt het mogelijk
De applicaties voor het analyseren van beelden van IntelliSite kunnen nuttige nieuwe inzichten opleveren voor pathologen. Naast onze eigen geavanceerde algoritmes heeft het open IntelliSite-platform ook geleid tot de ontwikkeling van tools door verschillende partners.

Unlock the potential

Ontsluit het potentieel

 

Creëer nieuwe mogelijkheden met behulp van data mining
Digitale histopathologische informatie kan worden gecombineerd met andere zorggegevens – zoals genoominformatie en biologische gegevens – en vervolgens worden geanalyseerd. Dankzij de interoperabele functies van IntelliSite kunnen partners en leveranciers met ons samenwerken om informatie uit te wisselen en te analyseren die u helpt nieuwe inzichten op te doen.

Mount Sinai stelt uitgebreide klinische beeldbank samen

Philips werkt samen met Mount Sinai Health System in New York aan de ontwikkeling van een nieuwe digitale pathologiebeeldbank en geavanceerde analysemogelijkheden om medisch onderzoek zo naar een hoger plan te tillen. Door honderdduizenden weefselmonsters te digitaliseren en te combineren met de bijbehorende diagnostische gegevens, behandelingsinformatie en uitslagen, kunnen unieke inzichten worden opgedaan. Dat maakt de verdere ontwikkeling van voorspellende analysetechnieken mogelijk die helpen om de zorg voor patiënten met complexe aandoeningen, waaronder kanker, verder te personaliseren.

 

Meer informatie

Mount Sinai builds a rich clinical repository

Wat houdt de IntelliSite-oplossing voor pathologie in?

IntelliSite is een geautomatiseerd digitaal systeem voor het creëren, beheren en analyseren van pathologische beelden. Het systeem bestaat uit een ultrasnelle preparaatscanner, een systeem voor het beheer van beelden en een tool om casussen te bekijken. Deze functionaliteit wordt aangevuld met geavanceerde software-tools voor het scannen, opslaan, presenteren, analyseren en delen van informatie.

 

IntelliSite geeft sneller en eenvoudiger toegang tot histopathologische gegevens in uw gehele organisatie en daarbuiten, en helpt uw personeel zo efficiënter te werken. IntelliSite is de innovatieve oplossing voor de pathologie en brengt voorspellende gezondheidszorg en uiteindelijk betere resultaten voor patiënten een stap dichterbij.

 

Meer informatie

What is IntelliSite Pathology Solutions

You are about to visit a Philips global content page

You are about to visit the Philips USA website.

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.