Digitaliseer uw workflow

Digitaliseer uw workflow

Stroomlijn het diagnostische proces

 

Een gedigitaliseerd histopathologisch preparaat kan nieuwe mogelijkheden bieden om de efficiëntie te verbeteren en de tekortkomingen van een traditionele analoge workflow terug te dringen. Gedigitaliseerde preparaat kunnen niet worden beschadigd of kwijt raken, kosten geen tijd en geld om te versturen en hebben nauwelijks ruimte nodig om te worden opgeslagen. Ze kunnen op afstand worden gedeeld voor snel overleg en in een mum van tijd worden gearchiveerd en weer opgevraagd. Digitalisatie is daarom een interessante optie voor uw drukke laboratoriumomgeving.

*

Contactinformatie

* Dit veld is verplicht
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Door uw reden voor contact op te geven, kunnen wij u beter van dienst zijn.
We work with partners and distributors who may contact you about this Philips product on our behalf.
*
*

Final CEE consent

Dit drukke lab heeft de voordelen van een digitale workflow al ontdekt

Alexi Baidoshvili MD, patholoog bij LabPON in Hengelo, beschrijft hoe digitale pathologie medici in staat stelt om te profiteren van elkaars expertise op het gebied van pathologie. Hij is van mening dat het op deze manier makkelijker wordt om deel te nemen aan multidisciplinaire discussies met collega's met verschillende medische achtergronden.
Efficient Image Acquisition
Efficiënte beeldregistratie en verbeterde logistiek
Less taxing
Beelden bekijken met gemak
Easy online collaboration
Eenvoudig online samenwerken

Voordelen

Work efficiently

Efficiënt werken

 

Zorg voor kortere verwerkingstijden en maak gebruik van specialisten

Digitaliseren gaat snel en eenvoudig. U kunt casussen snel toewijzen aan de juiste interne patholoog of specialist op afstand. U hoeft niet langer gebruik te maken van preparaten die beschadigd kunnen raken, ergens moeten worden bewaard en misschien moeten worden verzonden. Gearchiveerde preparaten kunnen vrijwel direct worden opgevraagd.

Improve decision making

Zorg dat beslissingen beter worden genomen

 

Werk samen voor een goed onderbouwde aanpak

Hef de beperkingen van de traditionele histopathologie op. Mogelijkheden om samen te werken leiden tot beter onderbouwde diagnoses. Als onmisbaar lid van het multidisciplinaire oncologieteam staat u altijd klaar om een casus te bekijken en zo te helpen om beter onderbouwde beslissingen te nemen. De benodigde gegevens hebt u altijd bij de hand.

Grow at your own pace

In uw eigen tempo groeien

 

Creëer een oplossing die past bij uw situatie

Profiteer van de aantoonbare voordelen van digitale pathologie dankzij de schaalbare architectuur en het ervaren team van IntelliSite. U krijgt een op maat gemaakte configuratie, professionele ondersteuning en gerichte klantenservice. En naarmate uw behoeften groeien, groeit IntelliSite met u mee.

Experience true versatility

Ervaar echte flexibiliteit

 

Samenwerkingsverbanden versterken ons aanbod

Het open platform (API) van IntelliSite is zo ontworpen dat het uitnodigt tot samenwerking met de belangrijkste spelers in de sector. Samen met bedrijven op medisch en technologisch gebied hebben we geavanceerde beeldvormingstools en workflow applicaties ontwikkeld. Iedere nieuwe innovatie kan naadloos in de IntelliSite-infrastructuur worden geïntegreerd, die daardoor steeds verder wordt geoptimaliseerd.

Wat houdt de IntelliSite-oplossing voor pathologie in?

IntelliSite is een geautomatiseerd digitaal systeem voor het creëren, beheren en analyseren van pathologische beelden. Het systeem bestaat uit een ultrasnelle preparaatscanner, een systeem voor het beheer van beelden en een tool om casussen te bekijken. Deze functionaliteit wordt aangevuld met geavanceerde software-tools voor het scannen, opslaan, presenteren, analyseren en delen van informatie.

 

IntelliSite geeft sneller en eenvoudiger toegang tot histopathologische gegevens in uw gehele organisatie en daarbuiten, en helpt uw personeel zo efficiënter te werken. IntelliSite is de innovatieve oplossing voor de pathologie en brengt voorspellende gezondheidszorg en uiteindelijk betere resultaten voor patiënten een stap dichterbij.

Meer informatie

What is IntelliSite Pathology Solutions