Feature Detail

Combineer patiëntgegevens

Neem beter onderbouwde beslissingen

 

Naarmate de behandeling van kanker zich ontwikkelt, verandert de rol van de patholoog. Op de persoon toegesneden behandelingsopties vereisen een nauwkeurigere diagnose. Om dat doel te bereiken, moet worden samengewerkt om relevante informatie van verschillende disciplines te verzamelen en te integreren.

 

Om behandelingsplannen te ontwikkelen, is toegang vereist tot relevante patiëntgegevens uit meerdere bronnen (elektronische patiëntendossiers, laboratoriuminformatiesystemen, PACS-tools). Als aanbieder van bedrijfsoplossingen kunnen wij u helpen om een multidisciplinaire, digitale omgeving in uw gehele organisatie op te zetten.

*

Contactinformatie

* Dit veld is verplicht

*
*
*
*
*
*
*
*
*

Door uw reden voor contact op te geven, kunnen wij u beter van dienst zijn.

We work with partners and distributors who may contact you about this Philips product on our behalf.

*
*

Final CEE consent

 

Multidisciplinair teamoverleg leidt bij zorgprofessionals tot een groter bewustzijn van de belangrijke rol die pathologie speelt bij de behandeling van kankerpatiënten.”

Kamel, H., Trends and Challenges in Pathology Practice, 2011

Voordelen

You can know more

Maak gebruik van de aanwezige kennis

 

Pathologen vormen een integraal onderdeel van het team
Door gebruik te maken van digitale gegevens die afkomstig zijn van uw verschillende diagnostische afdelingen, krijgt u betere medische resultaten. Daardoor hebben pathologen meer informatie tot hun beschikking waarmee ze casussen kunnen beoordelen, en kunnen ze hun kennis eenvoudig delen.

Improve decision making

Geïntegreerde kankerzorg

 

Pathologie vormt een cruciaal onderdeel bij tumoroverleg
Om nauwkeurig diagnoses te kunnen stellen voor op de persoon toegesneden behandelingen, moeten specialisten uit meerdere disciplines en van meerdere locaties bij het overleg worden betrokken. De sleutel daarvoor ligt wellicht bij de mogelijkheden die IntelliSite biedt om informatie te delen en te bespreken en de zorg te coördineren met behulp van een gebundeld virtueel netwerk van klinische gegevens.

We are uniquely postioned

Onze unieke propositie

 

Onze oncologie-oplossingen zijn samen met zorgverleners zoals u ontwikkeld en leiden tot een nieuwe benadering van kankerzorg. Volledig geïntegreerde tools en diensten die nu al verkrijgbaar zijn, maken het mogelijk om nauwkeurig en in één keer de juiste beslissingen te nemen. Dat brengt gerichte patiëntspecifieke behandelingen een stap dichterbij.

Wat houdt de IntelliSite-oplossing voor pathologie in?

IntelliSite is een geautomatiseerd digitaal systeem voor het creëren, beheren en analyseren van pathologische beelden. Het systeem bestaat uit een ultrasnelle preparaatscanner, een systeem voor het beheer van beelden en een tool om casussen te bekijken. Deze functionaliteit wordt aangevuld met geavanceerde software-tools voor het scannen, opslaan, presenteren, analyseren en delen van informatie.

 

IntelliSite geeft sneller en eenvoudiger toegang tot histopathologische gegevens in uw gehele organisatie en daarbuiten, en helpt uw personeel zo efficiënter te werken. IntelliSite is de innovatieve oplossing voor de pathologie en brengt voorspellende gezondheidszorg en uiteindelijk betere resultaten voor patiënten een stap dichterbij.

 

Meer informatie

What is IntelliSite Pathology Solutions

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit a Philips global content page

Continue

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.