Onderzoek in de gezondheidszorg

Ervaar de toekomst van draagbare technologie

Stelt u zich een apparaat voor waarmee artsen tijdens een operatie de vitale waarden van de patiënt kunnen bewaken en reageren op veranderingen, zonder de procedure of de patiënt uit het oog te verliezen. Wij hebben onze verbeelding laten werken.

Door baanbrekende technologieën van Google te verbinden met Philips IntelliVue-oplossingen simuleerden we een eerste 'proof of concept' voor de naadloze integratie van de vitale waarden van een patiënt in Google Glass.

 

De mogelijkheden?

Artsen kunnen zo op een nieuwe manier direct de benodigde informatie verkrijgen. Onze 'proof of concept' is ontwikkeld in samenwerking met Accenture en laat zien hoe artsen kunnen profiteren van handsfree, spraakgestuurde toegang tot kritieke gegevens in de operatiekamer of elders in het ziekenhuis.

 

Het Google Glass IntelliVue Solutions-concept is een belangrijke mijlpaal in ons onderzoek naar nieuwe technologieën en hoe deze kunnen worden gebruikt in de gezondheidszorg ter verbetering van de patiëntenzorg.

 

Ontvang updates van Philips en de toekomst van de gezondheidszorg

people talking

 

Dr. David Feinstein en de ontwikkelaars van Philips en Accenture testen Google Glass voordat het in het OK-simulatorlab wordt gebruikt. Google Glass en Philips IntelliVue-oplossingen zijn ontwikkeld in het 'Digital Accelerator Lab' van Philips. Daar wordt onderzocht of artsen overal in het ziekenhuis via draagbare technologie toegang kunnen krijgen tot beelden en andere klinische informatie, zoals gegevens uit patiëntendossiers. 

Contactinformatie

* Dit veld is verplicht

*

Contact details

*
*
*

Bedrijfsgegevens

*
*
*

Wat is trending

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit a Philips global content page

Continue

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.