Een alomvattende benadering van technologiemanagement en beheer van medische apparatuur

Onze oplossingen voor zorgapparatuurbeheer op de lange termijn zijn gericht op het leveren van de nieuwste technologieën (inclusief aankoop, installatie, beheer en upgrades). Ze worden ondersteund door onze consultancy-, opleidings- en andere diensten voor betere operationele prestaties.

 

Lees meer over welke voordelen onze managed equipment services uw organisatie kunnen bieden.

Contact

Contactinformatie

* Dit veld is verplicht

Contact details

*
*
*

Bedrijfsgegevens

*
*
*
*
*
*
*

Informatie details

Door uw reden voor contact op te geven, kunnen wij u beter van dienst zijn.
*
*
*
Zorgapparatuurbeheer biedt gemoedsrust

Technologiemanagement biedt gemoedsrust


Nu hoeft u niet meer te denken aan medische apparatuur en systemen als geïnvesteerd kapitaal. Onze totaaloplossing omvat de aankoop, installatie, in werking stelling, training, onderhoud, upgrades en vervanging van al uw apparatuur tegen vaste servicekosten. Deze managed service-optie is geschikt voor medische apparatuur op radiologie, cardiologie, oncologie, operatiekamers, intensive care en spoedeisende hulp-afdelingen binnen het ziekenhuis.
Technologiemanagement systemen voor een betere ROI

Zorgapparatuurbeheer voor een beter rendement op uw investeringen


Wij ontwikkelen samen met u een meerjarig investeringsplan om inzicht te krijgen in uw medische apparatuur, apparatuurleeftijd, vervangingskosten en opties gebaseerd op uw klinische en zakelijke behoeften. Daarnaast kunnen wij u ook helpen uw huidige manier van werken te vergelijken met een managed service-scenario. Dit zal u helpen inzicht te krijgen in de economische voordelen en de bedrijfsvoering waarmee u uw investering in apparatuur en uw kapitaalbegroting het best kunt verbeteren
Onderhoud medische apparatuur

Onderhoud van medische apparatuur om tijd te besparen en vertragingen te beperken


Wij leveren complete onderhoudsdiensten voor alle klinische modaliteiten van diagnostische beeldvorming tot anesthesie, patiëntbewaking en algemene klinische apparatuur, ongeacht de leverancier, via een uitgebreide service-overeenkomst onderworpen aan prestaties. Zo bespaart u tijd op het beheer van service-activiteiten en kunt u vertragingen door onderhoud beperken.
Schaalbaar beheer van medische apparatuur

Een schaalbare oplossing die past bij uw behoeften

 

Onze Managed Equipment Service-oplossingen zijn aangepast aan de specifieke vereisten van uw zorginstelling. Of u nu een nieuwe ruimte creëert of bestaande afdeling update, onze oplossingen kunnen worden aangepast aan de meeste klinische omgevingen en aan uw budget.

Prestaties inzet omvat gedeeld risico

Betrokkenheid bij prestaties betekent verschuiving van het risico


Afhankelijk van de overeenkomst kan Philips het financiële risico op zich nemen op basis van het beheer, het onderhoud of de prestaties van de technologie. Wij delen uw betrokkenheid bij innovatie en kwalitatief hoogwaardige patiëntenzorg. U kunt rekenen op de expertise en de hulpmiddelen voor het bereiken van operational excellence met uw beschikbare middelen.