Verbeter de zorgervaringen in al uw zorginstellingen met zorgervaringsadvies

"Het Philips designteam - zij begrijpen gezondheidszorg. Ze begrijpen wat een patiënt ervaart; ze begrijpen wat de patiënt voelt. Daarom ontwerpen ze de workflow als aanvulling op de omgeving. Ze hebben ons een aantal fantastische ideeën gegeven." 

 

Elise MacCarroll
Administrative Director, Florida Hospital

Wij bieden een holistische benadering bij het transformeren van de algehele zorgervaring van patiënten en medewerkers binnen uw zorginstelling. Een multidisciplinair team van deskundigen werkt samen met patiënten, medewerkers en de belangrijkste betrokkenen aan het leveren van consultancy-oplossingen met een mensgerichte benadering. Variërend van ervaringsanalyse, ervaringsdesign en implementatie.  


We gebruiken een bewezen methodologie om uw huidige situatie te beoordelen, geven aan welke gebieden we positief kunnen beïnvloeden en geven vervolgens zorgervaringsadvies voor implementatie. Er worden prioriteiten gesteld, die worden vertaald in aangepaste, omgevingen die de patiënttevredenheid verbeteren, de productiviteit van medewerkers vergroten, de workflow optimaliseren en een unieke onderscheidende factor voor uw zorginstelling vormen.  

 

Meer informatie over onze op ervaring gebaseerde consultancy-diensten voor uw organisatie.

Contact

Contactinformatie

* Dit veld is verplicht

Contact details

*
*
*

Bedrijfsgegevens

*
*
*
*
*
*
*

Informatie details

Door uw reden voor contact op te geven, kunnen wij u beter van dienst zijn.
*
*
*

Zorgervaringsadvies voor meer efficiency en comfort

Verbeteringen

  • KittenScanner

    KittenScanner

    Philips Ambient Experience KittenScanner is een leuke gelegenheid voor kinderen om te leren wat een scan precies inhoudt.

Informatiebronnen

Downloads