Healthcare Experience Solutions

Patiënten controle geven met Ambient Experience in-bore Connect

Wilt u meer weten over Ambient Experience?
We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

*

Contactinformatie

* Dit veld is verplicht

*
*
*
*
*
*
*
*
*

Door uw reden voor contact op te geven, kunnen wij u beter van dienst zijn.

We work with partners and distributors who may contact you about this Philips product on our behalf.

*
*

Final CEE consent

Stress van de patiënt verminderen voor betere resultaten bij MRI-beeldvorming


MRI, een van de meest voorkomende beeldvormingsonderzoeken, is iets waar veel patiënten tegenop zien. Ambient Experience for MRI biedt al een positieve bijdrage aan de patiënt- en medewerkerservaring. De unieke oplossing Ambient Experience in-bore Connect brengt deze ervaring naar een hoger niveau door de patiënt te informeren en te begeleiden tijdens de scan en tevens de voortgang van de scan aan te geven. Studies* bij het Herlev Gentofte-universiteitsziekenhuis in Denemarken en het Chiba-ziekenhuis in Japan hebben uitgewezen dat Ambient Experience in-Bore helpt bij het verminderen van het aantal rescans.

Aantal onderbroken scans per jaar in de zes scanruimtes

gemiddeld aantal rescans
Door het bewegen van de patiënt te verminderen zorgen wij tevens voor een afname van herhaalde scans, wachttijden, herplanning en overuren van personeel."

Michel Nemery, hoofdarts, radiologieafdeling

Herlev Gentofte-universiteit, Denemarken

Het Herlev Gentofte-universiteitsziekenhuis in Denemarken heeft het aantal onderbroken onderzoeken voor en na de installatie van de In-Bore-oplossing vergeleken en de ervaringen met andere scanners in de instelling onderzocht.

 

De gegevens tonen een afname van 70% van het aantal onderbroken onderzoeken voor de Ingenia 3.0T-scanner met Ambient Experience en de In-Bore-oplossing.

Vanaf het moment dat uw patiënt in de scanner wordt geplaatst – het punt waarop mensen de meeste stress rapporteren – tot het eind van het onderzoek, ondergaat uw patiënt een gepersonaliseerde en ondersteunende ervaring. U kunt een sfeer creëren waarmee patiënten als het ware uit de beeldvormingskamer worden verplaatst naar een zelf gekozen ontspannende omgeving.
 

Ambient Experience in-bore Connect is in realtime gekoppeld aan de MRI-scansoftware van Philips en informeert en begeleidt de patiënt tijdens de scan. Ook wordt de voortgang van de scan aangegeven.  Een immersieve video-ervaring ontspant en vermaakt de patiënt terwijl deze in de buis ligt. Via comfortabele hoofdtelefoons kunnen patiënten aanwijzingen ontvangen om de adem in te houden en een gepersonaliseerde voortgangsbalk geeft de duur aan, zodat de patiënt de aanwijzingen beter opvolgt.

Studies bij het Herlev Gentofte-universiteitsziekenhuis in Denemarken en het Chiba-universiteitsziekenhuis in Japan hebben het volgende uitgewezen:

 

  • Patiënten gaven aan dat ze zich comfortabeler voelden met Ambient Experience in-bore Connect
  • Patiënten hebben een aanzienlijk hogere tevredenheid over het MRI-onderzoek gemeld
  • 84% van de patiënten gaf aan dat de voortgangsbalk hen kalmer maakte
  • Patiënten gaven aan dat het veel gemakkelijker was om de adem in te houden
  • Ambient Experience in-bore Connect draagt bij aan voortreffelijke Net Promotor Scores (NPS is een maatstaf voor klantloyaliteit)

Sinds de installatie van de Patient In-Bore-oplossing hebben we een significante afname van angst onder onze patiënten vastgesteld in combinatie met een hogere patiënt- en medewerkerstevredenheid. De Philips Patient In-Bore-video-oplossing ondersteunt onze visie om beeldvorming, zorg en diensten van het hoogste niveau te leveren – en daarmee te voldoen aan de behoeften van onze patiënten.”

Michel Nemery, hoofdarts, radiologieafdeling

Herlev Gentofte-universiteit, Denemarken

Philips Healthcare Consulting en Ambient Experience MRI Patient In-Bore

Recent succes

Maak kennis met ons team

Werner Satter

Leon Kempeneers

Senior Director en Lead Partner Benelux - Healthcare Transformation Services, Philips

Arlette Stierman

Arlette Stierman

Healthcare Consultant Benelux markt

Fenna Janssen

Fenna Janssen

Healthcare Consultant Benelux markt

* Resultaten van casestudy's bieden geen voorspellingen voor resultaten van andere casussen. Resultaten in andere gevallen kunnen variëren.

Verwante services

 

Lees hier meer over onze Healthcare Transformation Services voor uw organisatie.

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit a Philips global content page

Continue

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.