Een ervaring voor oncologiepatiënten en medewerkers  die meerdere zintuigen raakt

Oplossingen voor een blijvend gevoel van rust tijdens procedures
Nadat patiënten zijn geïnjecteerd met radiofarmaceutische middelen, worden ze vaak alleen gelaten in de opnamekamer, een moment dat vaak wordt gekenmerkt door angst en onzekerheid. Onze oplossingen zijn ontworpen om u te helpen uw patiënten een blijvend gevoel van rust te geven tijdens de procedure.

Voor patiënten die zijn ingepland voor een onderzoek, kan het vooruitzicht van een diagnose erg stressvol zijn. Dit geldt vooral in de wereld van de oncologie.

Ons Experience-consultancy-team kan u helpen bij het creëren van uw gehele afdeling nucleaire geneeskunde, met inbegrip van ruimtes zoals ingangen, gangen, wachtkamers en verplegingsstations om te voldoen aan de specifieke eisen van uw zorginstelling.

We kunnen de productiviteit van de medewerkers en de efficiency van de workflow aanpassen en verbeteren. Met behulp van consultancy-oplossingen van strategische planning tot allesomvattende ontwerpen en de implementatie van technologie.


Deze aangepaste, patiëntgerichte details zorgen ervoor dat uw ziekenhuis zich onderscheid van de concurrentie - zodat u niet alleen patiënten aantrekt en behoudt, maar ook getalenteerde professionals.

 

Kijk hoe wij uw oncologieruimtes kunnen ondersteunen met Ambient Experience-oplossingen.

Contact

Contactinformatie

* Dit veld is verplicht

Contact details

*
*
*

Bedrijfsgegevens

*
*
*
*
*
*
*

Informatie details

Door uw reden voor contact op te geven, kunnen wij u beter van dienst zijn.
*
*
*

Gezondheidszorg wordt zorg voor mensen

 

Meer informatie over de unieke voordelen die Philips Ambient Experience-oplossingen kunnen bieden voor uw patiënten.

 

Meer informatie

Meer Ambient Experience-ruimteoplossingen

Verbeteringen

  • KittenScanner

    KittenScanner

    Philips Ambient Experience KittenScanner is een leuke gelegenheid voor kinderen om te leren wat een scan precies inhoudt.