Gezondheidszorg wordt zorg voor mensen dankzij Ambient Experience

Ambient experience
Kijk hoe wij uw klinische omgeving kunnen transformeren ten behoeve van patiënten en medewerkers

 

"Onze instelling onderscheidt zich echt van de rest. Niet alleen door de zuiver multidisciplinaire aanpak met alle patiëntenzorg onder één dak, maar ook door wat we de patiënten bieden."

 

Jennifer Schaab,

Administrator Disney Family Cancer Center

Patiënten die in een ziekenhuis worden opgenomen, kunnen zich angstig voelen omdat ze zich ongerust maken over de resultaten en de procedure zelf. Angst verhoogt het stressniveau bij patiënten en zorgt voor een slechtere patiëntervaring. Toch kan de angst worden beperkt bij elke interactie, elk contactpunt, door attente zorg en de juiste informatie.

Wij zijn van mening dat goede gezondheidszorg mensgericht is en dus verder reikt dan alleen medische en technische expertise. Een professionele Ambient Environment moet ook psychologisch ondersteunend zijn, een gevoel van welzijn opwekken.

Ambient Experience integreert technologie (dynamische verlichting, projectie en geluid), ruimtelijke vormgeving en verbeteringen in de workflow. Door Ambient Experience toe te voegen, helpen we ziekenhuizen een betrokken milieu te creëren. Dit brengt wat verlichting in een anders zo stressvolle tijd, waarbij wordt geprobeerd de angst van de patiënt iets te verlichten.

 

Kijk hoe wij uw radiologie-, cardiologie-, oncologie-, spoedeisende hulpafdeling of hele organisatie kunnen ondersteunen.

Contact

Contactinformatie

* Dit veld is verplicht

Contact details

*
*
*

Bedrijfsgegevens

*
*
*
*
*
*
*

Informatie details

Door uw reden voor contact op te geven, kunnen wij u beter van dienst zijn.
*
*
*

Een ervaring voor patiënten en medewerkers die meedere zintuigen raakt

Oplossingen op maat voor uw ruimte of afdeling

Oplossingen radiologieruimte

Oplossingen cardiologieruimte

Oplossingen oncologieruimte

Ambient Experience verbeteringen

  • KittenScanner

    KittenScanner

    Philips Ambient Experience KittenScanner is een leuke gelegenheid voor kinderen om te leren wat een scan precies inhoudt.