Verbeter klinische kwaliteit in het zorgcontinuüm

Wij helpen u bij het evalueren van de operationele prestaties van uw organisatie en het zoeken naar mogelijkheden voor meetbare verbeteringen in kosten, klinische kwaliteit en algehele operationele prestaties.

Aandachtsgebieden zijn onder andere:

  • Prestaties arbeidskosten en productiviteit
  • Prestaties niet-arbeidskosten/toeleveringsketen
  • Prestaties niet-arbeidskosten/gedeelde diensten en overheadkosten
  • Prestaties vastlegging kosten/inkomstencyclus
 
Ontdek hoe wij uw organisatie kunnen helpen de operationele prestaties te verbeteren.

"Philips was absoluut de juiste partner om ons te helpen met deze strategie. Nu hebben we alle informatie die we nodig hebben om vertrouwen te hebben in onze planningsbesluiten."

 

Steve Kropp,

Executive Director van eHealth and Outreach
Saint Luke’s Health System

 

Download casestudy

Contact

Contactinformatie

* Dit veld is verplicht

Contact details

*
*
*

Bedrijfsgegevens

*
*
*
*
*
*
*

Informatie details

Door uw reden voor contact op te geven, kunnen wij u beter van dienst zijn.
*
*
*
Verbetering van klinische kwaliteit in uw onderneming

Verbeter klinische kwaliteit in uw gehele organisatie


De consultancy-diensten van Philips op het gebied van klinische kwaliteit verbetering bestaan onder andere uit deskundige, gegevensgestuurde analyses naar hoofdoorzaken, aanbevelingen en praktische oplossingen voor het optimaliseren van uw klinische en zakelijke workflows. Deze allesomvattende benadering leidt tot op feiten gebaseerde besluitvorming, verbeterde inkoop medewerkers en verbeterde efficiency van geïnvesteerd kapitaal.
prestatiebeoordeling stelt de basislijn

Lean consulting

 

Met hulpmiddelen, technieken en methodes van Lean kunt u de concurrentie een stapje voor zijn door voortdurend de klinische kwaliteit te verbeteren en operationele verspilling te beperken. Ons team werkt nauw samen met uw klinische- en administratieve afdelingen aan het ontwikkelen van een raamwerk voor het creëren en instandhouden van succesvolle Lean-programma's.

uitgebreide en objectieve beoordeling

Allesomvattende en objectieve evaluatie

 

Onze consultants beginnen met het evalueren van uw huidige operationele en procesefficiency. Ze documenteren de workflow, berekenen het gebruik en de verwerkingscapaciteit van de apparatuur en beoordelen de actuele meetgegevens om een objectieve basislijn te kunnen bepalen. Hiervoor worden bestaande processen geëvalueerd om de operationele wijzigingen te kunnen bepalen op basis van het strategisch plan, marketinginitiatieven en operationele efficiencydoelstellingen.

Verbeter klinische kwaliteit met philips collaborative betrokkenheid

Gezamenlijke inzet voor programma-ondersteuning


We betrekken uw medewerkers en belanghebbenden bij het hele proces om te komen tot duurzame resultaten. Onze teams werken samen met alle betrokken ziekenhuisafdelingen om initiatieven voor verbetering te implementeren, gericht op het verhogen van de tevredenheid van zowel de patiënt als de medewerkers en ter ondersteuning van alle medewerkers binnen uw organisatie.
bewezen technieken en methoden

Bewezen technieken en methodologieën

 

Om te voldoen aan financiële en operationele doelstellingen identificeert ons team procesinefficiënties en wordt prioriteit gegeven aan mogelijkheden om de operationele kosten per werkgebied terug te dringen. Processen worden gebenchmarkt ten opzichte van concurrenten en best practices worden waar van toepassing geïntegreerd in nieuwe procesontwerpen. Implementatie- en communicatieplannen voor verbeterde processen worden gedocumenteerd en gepresenteerd voor goedkeuring door het bestuur.