Het stroomlijnen van klinische processen om de zorgefficiëntie te verhogen

U kunt rekenen op uitgebreide klinische en zakelijke expertise om kosten te verlagen en kwalitatief de beste processen te creëren. Onze experts op het gebied van zorgefficiëntie werken nauw samen met uw team om uw doelen op operationeel gebied en patiënttevredenheid te bereiken.

Aandachtsgebieden zijn onder andere:

  • Organisatiebrede verwerkingscapaciteit van patiënten/capaciteitsbeheer
  • Verwerkingscapaciteit radiologie
  • Nieuw design hart-/hybride katheterisatielab
 
Ontdek hoe wij kunnen helpen om uw klinische processen efficiënter te maken
Contact

Contactinformatie

* Dit veld is verplicht

Contact details

*
*
*

Bedrijfsgegevens

*
*
*
*
*
*
*

Informatie details

Door uw reden voor contact op te geven, kunnen wij u beter van dienst zijn.
*
*
*
Beheer patiënt throughput symbool

Verwerkingscapaciteit patiënten beheren in de hele organisatie


Wilt u de verwerkingscapaciteit van patiënten of de capaciteit binnen uw organisatie verbeteren? De verwerkingscapaciteit binnen de radiologie verhogen? Of wilt u het hart-/hybride katheterisatielab opnieuw ontwerpen volgens best practices? Welke uitdaging u ook wilt aangaan, onze consultants beschikken over de praktijkervaring en klinische kennis om u operationeel efficiënt en doeltreffend te laten werken.
Verbeter team betrokkenheid symbool

Verbeter de betrokkenheid van het team bij veranderingsprocessen voor zorgefficiëntie


Kaizen Events is een efficiënte methodologie die wordt gebruikt door het team van Philips om u te helpen snel zakelijke en klinische verbeteringen door te voeren. Ze zijn gericht op het verminderen van verspilling en inefficiënties en helpen zo alle medewerkers te betrekken bij een doorlopend leerproces voor continue verbetering.
Verbeter strategische besluitvorming symbool

Verbeter de strategische besluitvorming met op feiten gebaseerde aanbevelingen

 

Onze consultants beginnen met een uitgebreide evaluatie van de lopende activiteiten om een duidelijke basislijn en gedeelde opvattingen vast te stellen. Onze evaluatie is gericht op gedocumenteerd en niet-gedocumenteerde processen, beleid en procedures, operationele meetgegevens en gebruik van apparatuur, in combinatie met uitgebreide waarnemingen en analyses van de patiëntflow.