Verhoog het rendement op uw investeringen

Onze methodes gebruiken realtime gegevens en op analyses gebaseerde inzichten om downtime te verlagen en de efficiency van systemen te verhogen.

We hebben een holistische benadering, te beginnen met een beoordeling van het apparatuurgebruik met behulp van klantgegevens gecombineerd met gegevensanalyse voor niet-Philips-apparatuur. We vatten onze bevindingen samen en ontwikkelen onze aanbevelingen ter evaluatie van de klant.

Voordelen van onze benadering zijn:

  • Verbeterd rendement op investeringen door efficiënter gebruik van apparatuur en betere verwerkingscapaciteit van patiënten
  • Grotere tevredenheid bij patiënten omdat artsen en medewerkers meer tijd hebben om zich meer te richten op de behoeften van de patiënt
 
Ontdek hoe wij u kunnen helpen optimaal rendement te halen uit uw investeringen.
Contact

Contactinformatie

* Dit veld is verplicht

Contact details

*
*
*

Bedrijfsgegevens

*
*
*
*
*
*
*

Informatie details

Door uw reden voor contact op te geven, kunnen wij u beter van dienst zijn.
*
*
*
High-level assessment to identify overall capacity and gaps

Hoogwaardige evaluatie om algemene capaciteit en lacunes te herkennen


We voeren een uitgebreide evaluatie uit van uw apparatuur van Philips en andere medische apparatuur. Aan de hand van rapporten over het systeemgebruik en uw interne gegevens beoordelen we de totale capaciteit, actueel gebruik en lacunes waar het gebruik kan worden verbeterd.
Equipment utilization analysis may lead to enhanced utilization

Analyse van het apparatuurgebruik leidt tot verbeterd gebruik

 

We observeren medewerkers en apparatuur om een gedetailleerde analyse van patiëntworkflows te documenteren. Dit helpt ons de totale en effectieve tijd te meten van belangrijke stappen in elk proces. Hierdoor kunnen we proceskaarten creëren ter illustratie van de kritieke processtappen en potentiële knelpunten.

Accelerated return on investment

Snel rendement op investeringen


Ons team creëert gebruiksrapporten, proceskaarten en ander materiaal om de meest kritieke gebieden voor verbetering te identificeren en te ondersteunen. We doen diverse aanbevelingen voor een verbeterd systeemgebruik en uitvoeringsplannen.