Patient having treatment

Philips IntelliVue Guardian Solution
Uw klinische workflow optimaliseren om de patiëntenzorg te
verbeteren

  Onze IntelliVue Guardian Solution met geautomatiseerde metingen van vitale waarden en Early Warning Scoring is een aanpasbaar patiëntbewakingssysteem dat software, algoritmen voor klinische besluitvorming, mobiele connectiviteit en klinische transformatieservices combineert om u te helpen de juiste patiënt op het juiste moment te identificeren voor een snelle, effectieve interventie.

  Betrouwbare metingen op cruciale momenten

  Video over IntelliVue Gaurdian Solution

  De IntelliVue Guardian Solution verwerft automatisch vitale waarden, berekent een Early Warning Score en geeft deze weer op de point-of-care en waarschuwt de verantwoordelijke zorgverleners zodat ze snel kunnen ingrijpen.

  IntelliVue Guardian Solution (IGS) is een workflowondersteuningsoplossing die veel stappen automatiseert in het meten van routinematige vitale waarden op algemene afdelingen, de naleving helpt te verbeteren en gebruikmaakt van gepersonaliseerde EWS-protocollen om u te helpen vroege tekenen van verslechtering van de patiënt te identificeren. IGS kan ook helpen bij het documenteren van naleving van de vastgestelde veiligheidsnormen voor patiënten doordat artsen gemakkelijk kunnen worden gewaarschuwd wanneer dat nodig is.

   

  Philips Guardian helpt u bij het verminderen van overplaatsingen en heropnames op de intensive care en helpt ongewenste voorvallen en de duur van het verblijf terug te dringen. Bovendien kan het systeem worden aangepast aan de escalatieprotocollen van uw ziekenhuis om de klinische workflow, financiële resultaten en patiëntenzorg te verbeteren.

  Ontdek hoe u de workflow kunt verbeteren in de gebieden met minder actieve bewaking van uw ziekenhuis

  Geautomatiseerde EWS maakt een aanzienlijk verschil

  Een onderzoek met Philips IntelliVue GuardianSoftware ondersteunt het gebruik van een geautomatiseerd EWS-systeem met meldingen om significante verbeteringen te bieden in belangrijke patiëntgerichte klinische resultaten.1

  20 procent vermindering

  vermindering van de mortaliteit in het ziekenhuis, inclusief heropnames1

  35 procent vermindering

  vermindering van de ernstige bijwerkingen1

  66 procent vermindering

  vermindering van de mortaliteit op de IC bij patiënten die naar de IC werden overgeplaatst1

  86 procent vermindering

  vermindering van de hartstilstanden1

  Het voordeel van IntelliVue Guardian

  Ademhalingsmetingen onthullen meer

  Hoewel voor alle ziekenhuisprotocollen de verzameling van fundamentele vitale waarden vereist is, neemt IntelliVue Guardian geautomatiseerde ademhalingsfrequentie in de EWS-berekeningen op om de kwaliteit en nauwkeurigheid verder te verbeteren. De ademhalingsfrequentie, die niet altijd correct wordt vastgelegd, is een kritieke factor bij het nauwkeurig voorspellen van zowel sepsis als hartstilstanden.

  Houd alles in de gaten

  IntelliVue GuardianSoftware identificeert significante afwijkingen in de vitale waarden van een patiënt en verifieert automatisch de nauwkeurigheid van de trend met behulp van controlemetingen, voordat zorgverleners op de hoogte worden gebracht van de verandering. EWS kan betrouwbaarder zijn bij het identificeren van patiënten die risico lopen dan individuele vitale waarden alleen.

  Naadloze integratie

  Omdat de IntelliVue Guardian Solution met EWS dezelfde interfacestructuur en strategie gebruikt als uw Philips-bewakingssystemen op de IC, maakt deze op dezelfde manier verbinding met uw EMR en ADT als met uw IC-monitoren. Dit zorgt voor een naadloze gegevensuitwisseling. Gevalideerde EWS-gegevens gaan rechtstreeks naar uw EMR en helpen de doelstellingen en zorgstandaarden van de Joint Commission te behalen2.

  Uw ziekenhuis, uw regels

  Met IntelliVue Guardian EWS hebt u de flexibiliteit om één parameter, de Modified Early Warning Score (MEWS) of zelfs een pediatrische EWS (PEWS) op basis van lichaamssystemen te configureren. Berekeningen kunnen worden aangepast aan de EWS-protocollen van de meeste ziekenhuizen. Een configureerbare actielijst voorziet zorgverleners daarnaast van onmiddellijke aanbevelingen. Bovendien kunt u deze oplossing implementeren in uw bestaande Philips-hardware of een virtuele omgeving via uw LAN/WAN-infrastructuur.

  Gestroomlijnde workflow

  Met geautomatiseerde eenmalige aanmelding op de patiëntmonitor identificeert het IntelliVue Guardian-systeem zorgverleners veilig met één scan van een kaart, wat menselijke fouten vermindert en tijd bespaart. Gebruikers kunnen gevalideerde patiëntgegevens rechtstreeks naar de EMR verzenden, toegang krijgen tot die gegevens of die gegevens downloaden naar elke willekeurige spotcheckmonitor en gebruikmaken van ADT-informatie om de opname van patiënten te automatiseren.

  Van vitale waarden naar vitale acties

  De IntelliVue Guardian EWS-oplossing automatiseert de score van belangrijke vitale waarden over de patiënt die zijn verkregen via Philips-patiëntmonitoren en technologieën op basis van sensoren.

  Early Warning Scoring bij kinderen (PWS)

  Guardian kan worden geconfigureerd voor de fundamentele fysiologische verschillen tussen volwassenen en kinderen en berekent Early Warning Scores door rekening te houden met de unieke patronen van verslechtering bij kinderen, waarbij bij het bepalen van het risiconiveau een grotere nadruk wordt gelegd op de observaties van de verpleging.

  Meerdere algoritmen tegelijk uitvoeren

  Philips IntelliVue Guardian ondersteunt meer dan één scorealgoritme voor één patiënt tegelijk. U kunt dus Early Warning Scores maken voor specifieke klinische indicaties of voor lange en korte tijdvensters tegelijk om het risico van de patiënt vanuit meerdere gezichtspunten te beoordelen. Of u kunt Early Warning Scoring combineren met sepsisdetectie en over de benodigde gegevens voor beide algoritmen beschikken omdat ze in één handige spotcheckprocedure worden verzameld.

  guardian app telefoon

  Mobiele IntelliVue Guardian-app


  Op sommige medische en chirurgische afdelingen van het ziekenhuis worden patiëntgegevens en kleurgecodeerde Early Warning Scores op een centraal geplaatst whiteboard geschreven om artsen op de hoogte te stellen van veranderingen in de status van hun patiënten. Met de mobiele toepassing IntelliVue Guardian kunnen artsen nu de vitale waarden van patiënten bekijken die zijn verzameld via apparaten zoals een draagbare biosensor, en de Early Warning Scores op hun mobiele apparaten ontvangen. De app kan artsen op de hoogte stellen van tekenen van mogelijke verslechtering van de patiënt voordat er een ongewenste gebeurtenis optreedt, waardoor ze efficiënter kunnen ingrijpen en zich kunnen richten op patiënten die onmiddellijk aandacht nodig hebben.

  EWS-training en -opleiding

  EWS-training en -opleiding

  Ga aan de slag met een EWS-programma of optimaliseer uw processen, zodat uw zorgmedewerkers kunnen reageren en ingrijpen vóór een ongewenste gebeurtenis.

  EWS advies en inzichten van klinische leiders

  Automatische EWS implementeren

  Waarom zou u overwegen om geautomatiseerde EWS te implementeren?

   

  Motiverende factoren die uw organisatie wellicht aanspreken.

  Video over het opstellen van een organisatiecasus voor geautomatiseerde EWS

  Een organisatiecasus opstellen voor geautomatiseerde EWS

  Rekening houden met de verschillende prioriteiten van de klinische, financiële, IT- en uitvoerende teams.

  Video over het implementeren van veranderingsmanagement met geautomatiseerde EWS

  Verandermanagement implementeren met geautomatiseerde EWS

  Het succes van uw EWS-programma in de loop der tijd meten.

  afbeelding bagan

  Verhaal van de klant - Bagan Specialist Center

  Bij het Bagan Specialist Center werd de Philips Patient Degrader Solution geïmplementeerd om code blauw met meer dan 50% te helpen verminderen.

  Pictogram: aftellen tot kritieke gebeurtenissen

  Aftellen naar kritieke gebeurtenissen:

  leg ze vast voordat het te laat is


  Ontdek hoe geautomatiseerde Early Warning Scoring (EWS) kan helpen achteruitgang te identificeren wanneer er nog tijd is om in te grijpen. Download de infographic voor meer informatie.

  Verwante onderwerpen

  Patiëntzorg

  Artikel

  Elke meting van de ademhaling
  is van belang

  1 Subbe, C.P., Duller, B. & Bellomo, R. Crit Care (2017) 21: 52. doi:10.1186/s13054-017-1635-z

  De resultaten van casestudy's voorspellen geen resultaten van andere casussen. De resultaten in andere casussen kunnen afwijken. De bewakingsapparatuur en de onderzoeksverpleging werden gefinancierd via subsidie van Philips

  2 www.jointcommissions.org

  3 Incidence, staff awareness and mortality of patients at risk on general wards. Fuhrmann L, Lippert A, Perner A, Østergaard D. Resuscitation. Juni 2008;77(3):325-30. Epub maart 2008 14. PMID: 18342422 [PubMed - geïndexeerd voor MEDLINE]

  We gaan graag met je in gesprek.

  Hoe kunnen we je helpen?

  1
  Selecteer je interessegebied
  2
  Contactgegevens

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.