AED

Geef het goede voorbeeld
met Philips

*

Contactinformatie

* Dit veld is verplicht
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Door uw reden voor contact op te geven, kunnen wij u beter van dienst zijn.
We work with partners and distributors who may contact you about this Philips product on our behalf.
*
*

Final CEE consent

Life Guidance begeleidt hulpverlening bij acute hartproblemen

Als marktleider op het gebied van medische apparatuur, en met jarenlange ervaring als het gaat om hartzorg, begrijpen we wat u nodig hebt. U moet snel reageren. U hebt eenvoudig te gebruiken apparatuur nodig en het zelfvertrouwen om de benodigde stappen uit te voeren.


Met dit in gedachten hebben we Philips AED's ontwikkeld met Life Guidance. Aan de hand van dit eenvoudige, stapsgewijze proces kunt u zelfverzekerd en daadkrachtig handelen.
Onze AED's houden u op de juiste koers en begeleiden u door het hulpverleningsproces.
Zo bent u elke keer verzekerd van de juiste behandeling.


Philips AED-oplossingen met Life Guidance bieden u het zelfvertrouwen om snel en daadkrachtig op te treden en helpen u een leven te redden.

Why Philips AED

Bespaar tijd. Red levens

Quick Shock verkort de kritieke tijd tussen reanimatie en schok

 

Uit onderzoek blijkt dat mensen met een acute hartstilstand nog meer baat hebben bij reanimatie dan voorheen werd aangenomen.¹,² Reanimatie vergroot de kans dat de toegediende schok zijn werk doet, maar dat gunstige effect verdwijnt snel wanneer de reanimatie wordt gestopt.


Quick Shock verkort de onderbrekingsduur tussen reanimatie en schok. Hierdoor zijn Philips AED's de snelste ter wereld wat betreft toediening van de schok na reanimatie. Alleen bij Philips AED's kan dit al binnen 8.1 seconden.

En in de richtlijnen van de Nederlandse Reanimatie Raad uit 2015 staat: "De vernieuwde richtlijnen benadrukken extra dat thoraxcompressies tijdens de Advanced Life Support (ALS)- handelingen zo min mogelijk worden onderbroken. Bij defibrillatie is het streven de onderbreking zelfs tot 5 seconden te reduceren."³

Philips AED's helpen u snel en juist te handelen

1

SMART-pads

 

SMART-pads detecteren de eerste aanraking van de hulpverlener. Op basis van de informatie die ze aan de AED leveren, worden de instructies nauwkeurig aangepast aan het tempo van de hulpverlener. Zo wordt u niet overweldigd en gaan de gesproken instructies niet te snel of te langzaam voor u.

2

SMART-analyse

 

Via de SMART-analyse wordt automatisch het hartritme van het slachtoffer bepaald. Of het slachtoffer nu een man, vrouw of kind is, de AED geeft de juiste mate van behandeling en alleen als het nodig is. Zelfs als u op de schokknop drukt, wordt de schok alleen toegediend als het gedetecteerde ritme schokbaar is.

Philips AEDs
3

Life Guidance

 

Life Guidance fungeert als uw persoonlijke coach en leidt u door een eenvoudig, stapsgewijs proces om hulp te bieden bij acute hartproblemen, waaronder gedetailleerde aanwijzingen voor reanimatie. Indien nodig worden de instructies automatisch herhaald of anders geformuleerd, en mogelijk worden extra instructies gegeven zodat u het beter begrijpt.

Waar vindt u Philips AED’s?

 

Er worden meer AED’s van Philips verkocht dan van welk ander merk dan ook. Ze worden gebruikt in scholen, bedrijven en sportscholen, op luchthavens, bij de overheid en in gezondheidsinstellingen overal ter wereld.

85% of Fortune 100 companies
80% of major US airlines
43 professional sports teams

Schok op maat levert verbeterde zorg.

Hoge stroomsterkte bij een lage energie afgifte geeft de juiste schok, elke keer weer.

High Current

Als we over de schokkracht van AED's praten, hebben we het in de meeste gevallen over stroomsterkte (gemeten in ampère) of energie (gemeten in joule).


Over het algemeen wordt aangenomen dat het energieverbruik de belangrijkste factor is om te meten, maar dat is niet juist. Bij hartdefibrillatie wordt er stroom door het hart gestuurd.


HeartStart-AED's zijn zo ontworpen dat ze met weinig energie schokken met een hoge stroomsterkte leveren voor maximale effectiviteit, vanaf de allereerste schok die u toedient.

Low Energy

Meer informatie over AED-producten en -oplossingen

1. VS KOL Johns Hopkins University Dr. Weidfeldt, Survival After Application of Automatic External Defibrillators Before Arrival of the Emergency Medical System: Evaluation in the Resuscitation Outcomes Consortium Population of 21 Million, 2010


1. Cobb LA, Fahrenbruch CE, Walsh TR, et al. Influence of Cardiopulmonary Resuscitation Prior to Defibrillation in Patients with Out-of-Hospital Ventricular Fibrillation. JAMA. 7 april 1999; 281(13):1182-8.


2. Wik L, Hansen TB, Fylling F, et al. Delaying Defibrillation to Give Basic Cardiopulmonary Resuscitation to Patients With Out-of-Hospital Ventricular Fibrillation:A Randomized Trial. JAMA. 19 maart 2003; 289(11):1389-95.


3. 2015 Nederlandse Reanimatie Raad Richtlijnen Reanimatie in Nederland. zelfstandige uitgave: ISBN 978-90-811084-5-4; pagina 54.

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.