Snelle cardiale

troponinetest in aanwezigheid van de patiënt voor het diagnosticeren van NSTEMI

ACS (acuut coronair syndroom) zorgt voor een aanzienlijk risico op overlijden en het is van groot belang om een myocardinfarct zonder ST-segmentelevatie NSTEMI (Non ST-Segment Elevation Myocardial Infarction) zo snel mogelijk aan te tonen of uit te sluiten. U hebt snel betrouwbare testresultaten nodig om de beste behandelingsstrategie te kunnen bepalen. Vertraging van de diagnose kan leiden tot meer angst voor patiënten en hun familieleden, en betekent meer drukte op de afdeling spoedeisende hulp.

Contact

Contactinformatie

* Dit veld is verplicht

Contact details

*
*
*

Bedrijfsgegevens

*
*
*
*
*
*
*

Informatie details

Door uw reden voor contact op te geven, kunnen wij u beter van dienst zijn.
*
*
*
Lab comparable results within 10 minutes

Meetresultaten van laboratoriumkwaliteit binnen 10 minuten

 

Stel dat u die essentiële troponinetest na aankomst op de spoedeisende hulp in aanwezigheid van de patiënt kunt uitvoeren, met slechts een vingerprik, terwijl de meetresultaten van laboratoriumkwaliteit al binnen 10 minuten beschikbaar zijn? U zou dan ter plekke een mogelijk levensreddende beslissing kunnen nemen.

Point-of-care testing (POCT) can significantly reduce turnaround time for a cardiac Troponin test result
Quotation mark

Met Point-of-care testing (POCT) is een troponinewaarde aanzienlijk sneller beschikbaar."

 

Chris Price, gasthoogleraar klinische biochemie, Nuffield Department of Primary Care Health Sciences, University of Oxford

When time counts, point-of-care blood testing speeds acute care decisions

Wanneer haast geboden is, draagt point-of-care testing bij aan een snelle besluitvorming

Cardiovasculaire diagnostische tools van Philips bieden nu al zeer goede oplossingen voor de diagnose en behandeling van hartziekten. In de acute setting wordt een STEMI (myocardinfarct met ST-segmentelevatie) herkend met het ECG-systeem. Maar bij de meeste patiënten met mogelijke ACS maar zonder persisterende ST-elevatie, wilt u cardiale markers meten, bij voorkeur troponine. Het kan echter meer dan een uur duren voordat de meetresultaten terugkomen uit het laboratorium. Minicare I-20* acute point-of-care test vermindert deze omlooptijd.
Diagnostic accuracy from just a finger prick of blood

Diagnostische betrouwbaarheid met slechts een vingerprik bloed

 

Philips is bezig met de ontwikkeling van het Minicare I-20 in-vitro diagnostisch systeem om u met slechts een vingerprik bloed de klinische informatie te geven die u nodig hebt. Met een robuuste, betrouwbare testmogelijkheid als deze, in aanwezigheid van de patiënt, kunt u de troponineconcentratie al meten terwijl u op de spoedeisende hulp bezig bent met de anamnese en het onderzoek van de patiënt.


Dit helpt u om patiënten de best mogelijke zorg te bieden. U weet sneller wie dringend geholpen moet worden zodat mensen minder lang in angst hoeven te zitten als een hartaandoening wordt vermoed.

Faster diagnosis to reduce overcrowding and improve workflow

Snellere diagnostiek om drukte te verminderen en de workflow te verbeteren


Met bloedtestresultaten die op de spoedeisende hulp binnen enkele minuten beschikbaar zijn, bent u voldoende zeker van uw zaak om zonder vertraging vitale beslissingen te nemen. Het wordt gemakkelijker om sommige patiënten snel naar huis te laten gaan en om andere patiënten vroegtijdig en mogelijk levensreddend te behandelen. 


Snellere testresultaten bieden niet alleen uw patiënten voordelen. Ook de efficiëntie waarmee de afdeling werkt kan er aanzienlijk door toenemen. Een snellere besluitvorming kan de drukte op de afdeling verminderen. En als u in staat bent om doeltreffender te werken, leidt dat tot minder stress bij uzelf en het team.

Quotation mark

Workflowdruk en wachttijden zijn belangrijke oorzaken van stress bij SEH-teams."

 

Professor Roland Bingisser van University Hospital, Basel, Zwitserland

* Product beschikbaar in geselecteerde landen. Vraag uw lokale Philips vertegenwoordiger naar beschibaarheid.