Philips virtual HIMSS 2020 experience

Het coronavirus COVID-19 heeft de wereld in haar greep. Ook het HIMSS 2020 congres dat oorspronkelijk gepland stond van 9 tot 13 maart in Orlando, VS, werd geannuleerd.

We willen u graag informeren en inspireren, dus meld u aan wij houden u op de hoogte van de laatste Medisch Perspectief artikelen.

COVID-19 versnelt de transformatie van de gezondheidszorg

De HIMSS (Healthcare Information and Management Systems Society) heeft als doel de gezondheidszorg te verbeteren op het gebied van kwaliteit, veiligheid, kosteneffectiviteit en toegang door het gebruik van informatietechnologie en managementsystemen. Een doelstelling die ook Philips nauw aan het hart ligt.

 

Kan u zich deze crisis inbeelden zonder de mogelijkheden van zorg op afstand? 

 

Uit nood is er de afgelopen periode al veelvuldig gebruik gemaakt van digitale technologie. Het doorzetten van dit ‘nieuwe normaal’ biedt goede mogelijkheden om zowel zorgprofessionals te ontlasten als patiënten te ondersteunen en de ontstane wachtlijsten versneld weg te werken. Lees ook meer in het blog ‘Snel en doordacht doorpakken met digitale zorg’ van onze collega Arjan Karens hoe u inzicht in en controle over uw hele patiëntpopulatie kunt krijgen. 

Gemiddelde leestijd: 
3 - 4 minuten

Philips virtual HIMSS experience

Meer dan ooit worden we geconfronteerd met het belang van digitalisering. Daarom besloot Philips niet te wachten op een volgende editie van de HIMSS en lanceerde de Philips virtual HIMSS experience website zodat u ook een bezoek kunt brengen aan de digitale HIMSS.

In deze website leert u aan de hand van een aantal interessante blogs, videos en webinars, hoe Philips en experts omgaan met onderwerpen zoals kunstmatige intelligentie, cybersecurity en digitalisering. We willen de hoogtepunten van de digitale HIMSS door middel van dit artikel graag met u delen.

 

Daarnaast zijn er een aantal interessante webinars: 

Virtual HIMSS 2020 experience 

Op de virtual HIMSS experience vindt u webinars, blogs en informatie over digitalisering. Neemt u vooral een kijkje of neem contact met ons op om te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen.  

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van gezondheidszorg? Meld u gratis aan voor de Medisch Perspectief nieuwsbrief.

Contactinformatie

* Dit veld is verplicht

*

Contact details

*
*
*

Bedrijfsgegevens

*
*
*

*

Contactinformatie

* Dit veld is verplicht

*
*
*
*
*
*
*
*
*

Door uw reden voor contact op te geven, kunnen wij u beter van dienst zijn.

We work with partners and distributors who may contact you about this Philips product on our behalf.

*
*

Final CEE consent

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit the Philips USA website.

Ik begrijp het

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit the Philips USA website.

Ik begrijp het

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.