RSNA2020 virtueel en op afstand

Bezoek ook na RSNA de virtuele-standbeleving van Philips voor on-demand en live sessies, webinars, demo's en meer

Bezoek ook na RSNA de virtuele-standbeleving van Philips voor on-demand en live sessies, webinars, demo's en meer

Vanwege de COVID-19-pandemie en voor de eerste keer ooit was de Radiological Society of North America Annual Meeting (RSNA 2020) dit jaar een virtueel evenement. Op RSNA 2020 laat Philips zien hoe haar oplossingen samen de hele radiologie workflow kunnen verbeteren en zo de meest urgente operationele uitdagingen in de diagnose- en interventieradiologie aanpakken. Om zo te blijven voldoen aan de quadruple aim – betere patiënt uitkomsten, verbeterde patiënt ervaring, verbeterde zorgverleners ervaring en lagere zorgkosten – in het tijdperk van COVID en daarna.
 

Dit artikel biedt u een overzicht van de hoogtepunten.

Gemiddelde leestijd: 
4-6 minuten

Introductie Philips Radiology Workflow Suite

Philips wil de workflows binnen beeldvormingsafdelingen met elkaar verbinden voor betere resultaten voor patiënten, meer efficiëntie en een betere werkervaring voor radiologen, technici en laboranten. Op RSNA 2020 presenteert de Philips Radiology Workflow Suite om operationele efficiëntie van de radiologie te vergroten door middel van integratie, digitalisering en virtualisatie.
 

Met de Radiology Workflow Suite versterkt Philips zijn oplossingen voor beeldvorming, behandeling en klinische ondersteuning. De suite is leverancier-neutraal en kan worden geïmplementeerd in elke radiologieafdeling waar ook ter wereld. Het portfolio van geïntegreerde oplossingen die deel uitmaakt van de Philips Radiology Workflow Suite omvat beeldvormingstechnologieën, IT-oplossingen en gerelateerde oplossingen voor ziektemanagement, patiëntbetrokkenheid en meer.

Lees meer over de Philips Radiology Workflow Suite op het nieuwscentrum.

Biosensor

Specialistische webinars tijdens RSNA 2020

Philips nodigt deelnemers van RSNA uit om de hele week door webinars en symposia bij te wonen waarin onderwerpen variërend van innovatieve oplossingen als reactie op COVID-19 tot de rol van kunstmatige intelligentie in diagnostische beeldvorming aan de orde komen. U kunt onder andere de volgende webinars on demand terugkijken:
 

  • COVID-19: de cruciale rol van innovatie - experts reageren op COVID-19 door gebruik te maken van de diepgaande kennis van diagnostische beeldvorming, echografie en informaticaoplossingen voor de gezondheidszorg van Philips om de doorstroom te verhogen, de zorgen van patiënten te verminderen en de naadloze stroom van informatie te garanderen. Bekijk de webinar hier terug.

  • Zorg op afstand: hoe samenwerkings- en virtuele mogelijkheden radiologie transformeren – hoor van experts hoe ze gebruikmaken van teleradiologie en tele-acquisitie om de samenwerking binnen radiologie te transformeren, workflows te verbeteren en de ervaringen voor patiënten en personeel te bevorderen. Bekijk de webinar hier terug.

  • Ontwikkeling, implementatie en voortdurende verbetering van AI voor diagnostische beeldvorming versnellen – een webinar waarin wordt besproken hoe een infrastructuur kan worden aangelegd om de uitdagingen aan te gaan van de implementatie van AI in diagnostische radiologie op grote schaal door middel van 'stille' feedback van radiologen terwijl ze routinematig casussen interpreteren. Bekijk de webinar hier terug.

Blogpost: Zeven innovaties die radiologie verbeteren

Misschien wel de grootste uitdaging binnen radiologie is het complexe web van workflows. Is digitalisering de oplossing? Kees Wesdorp, Chief Business Leader Precision Diagnosis bij Philips, bespreekt zeven innovaties in de radiologieworkflow die de efficiëntie en kwaliteit van zorg verbeteren.
 

Lees het artikel hier: Seven innovations in radiology workflow that are improving efficiency and quality of care.

Biosensor

Het virtuele Philips Live!-platform op RSNA 2020

Ook juist na afloop van RSNA 2020 nodigt Philips u graag uit om de virtuele stand te bezoeken. Ontdek hier de laatste innovaties binnen het portfolio van radiologieoplossingen van Philips via een digitaal platform, waarbij ze kunnen deelnemen aan live en on-demand sessies, 3D-radiologieomgevingen kunnen verkennen en demo's van de nieuwste innovaties van Philips kunnen bekijken.

Youtube video
banner 2020

Bezoek de virtuele-standbeleving

Bezoek ook na RSNA de virtuele-standbeleving van Philips voor on-demand en live sessies, webinars, demo's en meer.

Contactinformatie

* Dit veld is verplicht

*

Contact details

*
*
*

Bedrijfsgegevens

*
*
*

*

Contactinformatie

* Dit veld is verplicht

*
*
*
*
*
*
*
*
*

Door uw reden voor contact op te geven, kunnen wij u beter van dienst zijn.

We work with partners and distributors who may contact you about this Philips product on our behalf.

*
*

Final CEE consent

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit a Philips global content page

Continue

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.