17 augustus 2021 door Philips
Leestijd 1-3 minuten

Kijk online sessies terug van Philips op HIMSS 2021

Kijk terug HIMMS

Om de vruchten te kunnen plukken van nieuwe (digitale) technologieën, is integratie van systemen en het mogelijk maken van samenwerking van levensbelang.  

 

Digitalisering is niet meer weg te denken uit de zorg. Maar om echt de vruchten te kunnen plukken van nieuwe (digitale) technologieën, is integratie van systemen en het mogelijk maken van samenwerking, binnen en buiten de muren van het ziekenhuis, van levensbelang. Dat onderwerp stond centraal tijdens HIMSS, de jaarlijkse conferentie over informatietechnologie in de zorg, dat dit jaar plaatsvond van 9 tot 13 augustus.  

Met onze oplossingen stimuleren we samenwerking op de momenten die belangrijk zijn elke patiëntreis; de juiste zorg op het juiste moment. Op HIMSS21 lieten we zien hoe we de zorg kunnen helpen om betere resultaten te behalen met een geïntegreerde aanpak.

Tijdens HIMSS21 richt Philips zich op de volgende belangrijke informaticathema's voor 2021: zorgsamenwerking, virtuele zorg, precisiezorg en acute zorg, bedrijfsmodellen en digitale transformatie. Alle sessies van HIMSS21 zijn nu terug te kijken via deze pagina.

Intellispace Corsium

Demo: Philips IntelliSpace Corsium

Ontdek het web-based softwareplatform van Philips, waarmee data bijna real-time1 kan worden uitgewisseld. IntelliSpace Corsium is speciaal ontworpen voor de moderne EMS.   

 

Bekijk de demo

Philips Engage

Ontdek Philips Engage in 2 minuten

Philips Patient Engagement Manager - Engage is een gepersonaliseerde portal, die zowel patiënt als zorgaanbieder een helder overzicht biedt van alle gezondheidsinformatie van de patiënt.   

 

Bekijk de demo

Cardiovascular

Ontdek de mogelijkheden van IntelliSpace Cardiovascular in 2 minuten

Deze demo laat in 2 minuten zien wat de mogelijkheden zijn van IntelliSpace Cardiovascular; de oplossing voor het beheren van cardiovasculaire beelden en informatie, die ook het beslissingsproces ondersteunt met behulp van analyses, kwantificatie en rapportages.   

 

Bekijk de demo

Voor meer informatie over de volledige portefeuille van informatica-oplossingen die Philips tijdens de HIMSS21 Global Health Conference & Exhibition presenteert, kunt u terecht op www.philips.com/himss.

 

DISCLAIMER:
1 Afhankelijk van de netwerkbeschikbaarheid kan er een vertraging zijn van 2-3 seconden tussen het moment waarop data verschijnt op de Tempus Pro en op IntelliSpace Corsium.

Deel dit artikel

Schrijf je in en blijf op de hoogte van Philips

1
Selecteer je interessegebied
2
Contactgegevens

We gaan graag met je in gesprek.

Hoe kunnen we je helpen?

1
2
Contactgegevens

Download het rapport en schrijf je in om op de hoogte te blijven van innovaties in de zorg

Contactinformatie

* Dit veld is verplicht

*

Contact details

*
*
*

Bedrijfsgegevens

*
*
*

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit the Philips USA website.

Ik begrijp het

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit the Philips USA website.

Ik begrijp het

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.