Dec 09, 2021 door Philips
Leestijd: 8 minuten

Kijk de hoogtepunten van RSNA 2021 terug

RSNA 2021

RSNA, het grootste radiologie-evenement ter wereld, vond dit jaar zowel fysiek als virtueel plaats. Terwijl duizenden deelnemers elkaar ontmoetten in Chicago, bood de online omgeving verschillende mogelijkheden om kennis bij te spijkeren en inspiratie op te doen.


Veel van deze sessies en ervaringen zijn ook nu nog beschikbaar. We zetten de belangrijkste hoogtepunten op een rij.

 

Experience Center

Het thema van RSNA 2021 was ‘Redefining Radiology’. Om alle radiologie-oplossingen, nieuwe innovaties en demo’s van Philips te bekijken hebben we een nieuwe virtuele experience center ontwikkeld:

Deel dit artikel

Vond u dit interessant?
Abonneer u nu op de Medisch Perspectief nieuwsbrief en ontvang maandelijks relevante artikelen over technologische innovaties in de zorg. Al ruim 9000 vakgenoten gingen u voor.

In de online omgeving kun je verschillende virtuele ruimtes bezoeken; van MRI en CT, tot radiologieworkflow en oncologie.


Kijk sessies terug:

Ook zijn veel RSNA-sessies on demand terug te kijken.


Symposium Aligning enterprise workflows: Redesigning radiology around the patient

 

Workflows in radiologie zijn vaak complex en niet verbonden. Hierdoor kan het gebeuren dat de patiënt niet centraal staat en dat het (te) lang kan duren voordat er een juist beeld is van die patiënt. Met onze digitale workflowoplossingen kunnen wij radiologieworkflows met elkaar verbinden, wat zorgt voor een betere patiëntenervaring.

 

Kijk deze sessie terug waarin verschillende radiologie-experts hun ervaringen en successen delen:

Critical shift to realizing sustainable and resilient radiology

 

We kunnen alleen maar goed voor mensen zorgen als we ook goed voor de planeet zorgen. Duurzaamheid is voor Philips een essentieel onderdeel van de strategie. We werken nauw samen met onze partners in de zorg om duurzaamheid naar een hoger niveau te tillen.


Hoe kunnen we binnen radiologie beter samenwerken om gezamenlijke impact op het milieu te verminderen? Kijk deze paneldiscussie terug waarin we hierover in gesprek gaan met twee radiologieklanten.

Going remote: How virtualization technologies are transforming radiology

 

De behoefte aan telezorg nam al vóór pandemie overal ter wereld toe. Sindsdien zijn er binnen de radiologie veel innovaties ontstaan op het gebied van virtualisatie, die een grote impact kunnen hebben op de beeldvormingsvolumes voor radiologie. 


Kijk deze panelsessie terug om te zien hoe experts teleradiologie-oplossingen implementeren om de samenwerking binnen radiologie te transformeren, workflows te verbeteren en ervaringen voor patiënten en personeel te verbeteren:

Nieuwste innovaties

Tijdens RSNA kondigde Philips ook verschillende nieuwe innovaties aan. Philips ontwikkelde samen met twee vooraanstaande ziekenhuizen in de Verenigde Staten een hybride Angio-CT kamer voor minimale invasieve behandelingen voor oncologie, beroertes en traumazorg.


In deze video bieden we een kijkje in deze AngioCT kamer, waarin we Azurion FlexArm angiografiesysteem combineren met de Spectral CT 7500 op rails en dus meerdere beeldvormende systemen in één ruimte biedt.

 

AngioCT

Ook kondigde Philips aan:

 

Nieuwe AI-innovaties in MR-beeldvorming. Het nieuwe MRI-portfolio van Philips met geïntegreerde slimme oplossingen is ontworpen om MRI-onderzoeken te versnellen, workflows te verbeteren, diagnoses te optimaliseren en de efficiëntie en duurzaamheid van de afdeling radiologie te helpen waarborgen. Met de introductie van het MR 5300-systeem zet Philips de ontwikkeling van een volledig heliumvrij portfolio voort. De MR 5300 wordt ondersteund door AI, vereenvoudigt en automatiseert complexe klinische en operationele taken. 

Een portfolio van leveranciersonafhankelijke workflowoplossingen voor radiologie en schaalbare slimme verbonden beeldvormingssystemen. Deze oplossingen helpen radiologen om het diagnostische vertrouwen en de efficiëntie te vergroten. 

De nieuwe CT 5100 met Smart Workflow, die met behulp van AI kan zorgen voor snellere workflows, een groter diagnostisch vertrouwen en meer uptime van apparatuur.

• Eerder introduceerde Philips de Spectral Computed Tomography (CT) 7500; deze nieuwste oplossing levert bij elke scan spectrale beelden van hoge kwaliteit voor elke patiënt om de ziektekarakterisering te helpen verbeteren.

• Een uitbreiding van het echografieportfolio van Philips met nieuwe robuuste beeldvormingstools en functies voor radiologie om het diagnostische vertrouwen en de workflowefficiëntie te vergroten.

1
Selecteer je interessegebied
2
Contactgegevens

We gaan graag met je in gesprek.

Hoe kunnen we je helpen?

1
2
Contactgegevens

Download het rapport en schrijf je in om op de hoogte te blijven van innovaties in de zorg

Contactinformatie

* Dit veld is verplicht

*

Contact details

*
*
*

Bedrijfsgegevens

*
*
*

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit the Philips USA website.

Ik begrijp het

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit the Philips USA website.

Ik begrijp het

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.