Bewaking thuis voor ondersteuning van patiënten tijdens chemotherapie

Bewaking thuis voor ondersteuning van patiënten tijdens chemotherapie

Blijf in contact met uw patiënten
De Minicare Home is een zorg-op-afstand service voor thuis waarmee u meer contact kunt hebben met uw patiënten thuis door hen met regelmatige tussenpozen te monitoren gedurende hun behandeling. Het systeem kan u helpen om complicaties in een vroeg stadium te ontdekken en op afstand te managen.

*

Contactinformatie

* Dit veld is verplicht

*
*
*
*
*
*
*
*
*

Door uw reden voor contact op te geven, kunnen wij u beter van dienst zijn.

We work with partners and distributors who may contact you about this Philips product on our behalf.

*
*

Final CEE consent

Hedendaagse uitdagingen bij chemotherapie

Adverse events

Bijwerkingen

Meer dan 10% van de patiënten worden in het ziekenhuis opgenomen vanwege bijwerkingen, zoals infecties als gevolg van de behandeling.

 

Referentie:
*Referentie: Hassett et al. J Natl Cancer Inst 2006;98: 1108 – 17

Treatment scheduling

Behandelingsplanning

Veel patiënten zijn niet voldoende hersteld om het volgende deel van de behandeling te ondergaan.

Quotation mark

Wij zien ongeveer 50-60 patiënten per week die ongepland worden opgenomen met een geregistreerde diagnose van kanker. De jaarlijkse kosten voor deze ziekenhuisopnames bedroegen in 2014-2015 meer dan 15 miljoen euro, terwijl de inkomsten minder dan 13 miljoen euro bedroegen. Dit beïnvloedt de doorstroming van geplande patiënten (grotendeels chirurgisch) en zorgt zo voor een verdere vermindering van de inkomsten.

 

Patrick McGinley, hoofd van kosten en SLR van Maidstone & Tunbridge Wells NHS Trust in Engeland

Voordelen

Remote patient monitoring

Patiëntbewaking op afstand

Geschikt voor zelftest
De Minicare Home zorg-op-afstand service is ontworpen voor eenvoudig gebruik door uw patiënten. De patiënt wordt goed getraind, zodat de vingerpriktest, temperatuurmeting en gezondheidsvragenlijst geen probleem vormen.

Extend your reach

Breid uw reikwijdte uit

Tijdige meldingen van complicaties
Tussen chemotherapiekuren in is het vaak moeilijk om een goede inschatting te maken van de gezondheidstoestand van de patiënt. Patiënten kunnen het moeilijk vinden om de verwachte bijwerkingen van de chemotherapiebehandeling te onderscheiden van ernstige complicaties. De patiëntinformatie die met de zelftest wordt verkregen, zorgt ervoor dat belangrijke symptomen niet worden gemist en dat tijdig kan worden ingegrepen als zich complicaties voordoen.

Innovative service in oncology care

Innovatieve dienstverlening in de oncologische zorg

Van ziekenhuis naar thuis
Minicare Home is een zorg-op-afstand service die de bestaande chemotherapeutische zorg aanvult. U kunt zo meer contact hebben met uw patiënten thuis door hen met regelmatige tussenpozen te monitoren gedurende hun behandeling. Dit systeem heeft het in zich om de patiëntervaring te verbeteren, de kosten te verlagen en nieuwe manieren te bieden voor individuele zorgplannen.

Zo werkt het

 

Minicare Home is een compleet dienstverleningsaanbod van Philips. U schrijft uw patiënten in, plant de tests en stelt de waarschuwingsinstellingen in: Wij zorgen voor de rest, inclusief logistiek, patiënttraining en IT-connectiviteit.

Gevalideerd met onze klinische en economische partners

Knowledge Transfer Partnerships

 

Innovate UK is het toonaangevende programma van Europa voor hulp aan bedrijven om competitiever te worden door betere samenwerking met organisaties voor hoger onderwijs, research en technologie. Zo kunnen bedrijven kennis, technologie en vaardigheden verwerven die van strategisch belang zijn voor de eigen concurrentiekracht. Dankzij Knowledge Transfer Partnerships kon Philips werken aan de ontwikkeling van methoden om uit klinische databanken verkregen patiënten casussen en -uitkomsten aan elkaar te koppelen en om huidige routes in de oncologische zorg in kaart te brengen ter identificatie van knelpunten en kansen.

 

Meer

Het SBRI-programma

 

Het SBRI-programma gebruikt de kracht van overheidsbemiddeling om innovatie te stimuleren. Het biedt gelegenheid voor innovatieve bedrijven om samen te werken met de publieke sector en om contracten te verwerven voor de oplossing van specifieke problemen. Philips kreeg een Technology Strategy Board toekenning van het ministerie van gezondheid van het Verenigd Koninkrijk voor uitbreiding van klinisch onderzoek van het Philips Minicare Home zorg-op-afstand systeem in het Leeds University Hospital.

 

 

 

Meer

Minicare Home service

Minicare Home service

Meer actieve betrokkenheid van patiënten bij de bewaking van de eigen gezondheid.

 

Meer

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit the Philips USA website.

Ik begrijp het

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit the Philips USA website.

Ik begrijp het

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.