Apr 13, 2022 door Carol Melvin
Leestijd: 3 - 5 minuten

Patiënten op de eerste plaats zetten en cardiale workflows efficiënter maken

Patienten

Voor geïntegreerde, patiëntgerichte zorg zijn technologieën nodig die het werk van artsen makkelijker maken door betere workflows, waardoor ze in staat zijn om snelle diagnostische beslissingen te nemen op basis van gegevens en inzichten en hun behandeling en diagnostische taken naadloos uit te voeren. Geïntegreerde patiëntgerichte hart- en vaatzorg, diagnostische beeldvorming en slimme automatisering spelen daarbij een sleutelrol. 

Om een sterk, samenwerkend team op te bouwen, moet de manier waarop klinische specialisaties samenwerken opnieuw worden bekeken. We hebben grote stappen gezet om de silo's in het gezondheidssysteem te doorbreken."

Carol Melvin

COO Miami Cardiac & Vascular Institute bij Baptist Health in Zuid Florida

Deze case study is met Miami Cardiac & Vascular Institute, een van de grootste en meest ervaren cardiovasculaire praktijken in zuidelijk Florida, biedt zorg aan patiënten op basis van een team bestaand uit artsen, geavanceerde praktijkondersteuners, klinische apothekers en ondersteunend personeel.

Deel dit artikel

Vond u dit interessant?
Abonneer u nu op de Medisch Perspectief nieuwsbrief en ontvang ieder kwartaal relevante artikelen over innovaties in de zorg. Al ruim 9000 vakgenoten gingen u voor.

Gegevens op de eerste plaats = patiënten op de eerste plaats

Dit innovatieve teammodel leidt tot beter gecoördineerde zorg en een verbeterde patiëntervaring. Beheer van het model met Xper Flex Cardio heeft een rechtstreeks effect op het verbeteren van de kwaliteit en prestaties. Het team kon ook kijken naar de voorbereidingstijd voor procedures voor het vervangen van de aortaklep via een katheter (TAVR) en deze vergelijken met andere faciliteiten. Uit de gegevens bleek dat ze knelpunten hadden. Ze slaagden erin om stappen te ondernemen waardoor patiënten sneller konden worden voorbereid, zonder de kwaliteit van de zorg aan te tasten. 

Vroeger deden we twee TAVR-procedures per dag, nu doen we er drie vóór 15:00 uur."

Carol Melvin

COO Miami Cardiac & Vascular Institute bij Baptist Health in Zuid Florida

Philips stemt oplossingen nauwkeurig af voor elke zorgonderneming. Ze begrijpen de zorg die we bieden en hebben ongelooflijke cardiologie-oplossingen die we bij andere leveranciers niet vinden. Dat stelt ons in staat wendbaar te zijn.

 

infographic nl

Download de whitepaper of bekijk de video over Miami Cardio & Vascular Institute case study over hoe een successvole analysestrategie toe te passen voor verbeterde uitkomsten en patiëntervaring.

 

 

Ontdek het zelf

Philips ondersteunt cardiologen met een breed portfolio van oplossingen die zijn ontworpen voor krachtige hartzorg. Lees meer over het ecosysteem voor cardiovasculaire zorg van Philips.

We gaan graag met je in gesprek.

Hoe kunnen we je helpen?

1
Selecteer je interessegebied
2
Contactgegevens

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit a Philips global content page

Continue

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.