1
Producten

Mini paprika’s met geitenkaas

Mini paprika’s met geitenkaas

Hapje – 8 stuks

Porties p, Voorbereidingstijd 10 m, Bereidingstijd: 8 m

Ingrediënten

  • 8 mini- of snackpaprika’s
  • ½ eetlepel olijfolie
  • 1 theelepel versgemalen zwarte peper
  • 100 g zachte geitenkaas, in 8 stukken

Bereiding

  • Verwarm de AirFryer voor op 200 °C.
  • Snijd het kapje van de paprikaatjes en verwijder de zaadlijsten.
  • Meng de olijfolie in een diep bord met de Italiaanse kruiden en de peper. Wentel de stukken geitenkaas erdoor.
  • Duw in elk paprikaatje een stukje geitenkaas en zet de paprikaatjes naast elkaar in het mandje. Schuif het mandje in de AirFryer en stel de tijd in op 8 minuten. Bak de paprikaatjes gaar tot de kaas is gesmolten.
  • Serveer de paprikaatjes in kleine bakjes als hapje of amuse.
Mini paprika’s met geitenkaas