1
Producten

Mini empanada’s met chorizo

Mini empanada’s met chorizo

Hapje – 20 stuks

Porties p, Voorbereidingstijd 20 m, Bereidingstijd: 20 m

Ingrediënten

  • 125 g chorizo, in kleine blokjes
  • 1 sjalotje, gesnipperd
  • ¼ rode paprika, in kleine blokjes
  • 2 eetlepels peterselie
  • 200 g gekoeld taartdeeg (pate brisee) of pizzadeeg

Bereiding

  • Schep in een koekenpan de chorizo met de sjalot en paprika door elkaar en bak dit zachtjes 2-3 minuten tot de paprika beetgaar is. Roer van het vuur af de peterselie erdoor. Laat het mengsel afkoelen.
  • Verwarm de AirFryer voor op 200 °C
  • Steek met een glas 20 rondjes van 5 cm uit het deeg. Schep op elk rondje een lepel van het chorizomengsel. Druk de rand tussen duim en wijsvinger met een schulprandje dicht.
  • Leg 10 empanada’s in het mandje en schuif het mandje in de AirFryer. Stel de tijd in op 10 minuten en bak de empanada’s goudbruin en gaar.
  • Bak de rest van de empanada’s op de zelfde manier.Serveer de empanada’s lauwwarm
Mini empanada’s met chorizo