1
Producten

Linzensoep met eriste noedels

Linzensoep met noodles

Deze dikke soep met eiernoedels heeft door de linzen een hoog eiwitgehalte, is vetarm en zeer voedzaam.

Porties 4, Voorbereidingstijd 0 m, Bereidingstijd: 23 m

Ingrediënten

  • 100 g groene linzen (4 - 5 uur geweekt in water)2
  • 2 teentjes knoflook50
  • 50 g fijngehakte ui100
  • 100 g wortels2
  • 2 el olijfolie150
  • 150 g tomaten (blik)750
  • 750 ml vleesbouillon50
  • 50 g eriste noedels
  • peper en zout
  • fijngehakte peterselie, om te garneren

Bereiding

  • Giet de geweekte linzen af en doe ze in de SoupMaker.
  • Pel de knoflook en schrap de wortels. Hak de knoflook fijn en snijd de wortels in hapklare stukjes.
  • Doe de rest van de ingrediënten in de SoupMaker, sluit het deksel en kies het boerensoepprogramma.
  • Open het deksel als de soep klaar is, schenk het mengsel in kommen en serveer met wat peterselie.
Linzensoep met noodles