1
Nederland

Isala Hartcentrum: eerste cardiosite voor Azurion

 

In augustus 2016 werd Philips Azurion 7C12 geplaatst bij Isala Hartcentrum in Zwolle. Het systeem heeft de geometrie van Allura, maar een volledig vernieuwd platform. De softwarestructuur is nu klaar voor de toekomst.

Tot wel 2 maanden
lang een zijdezachte huid

 

Voorkom teruggroei van haartjes met Philips Lumea Prestige, de meest effectieve IPL-oplossing. De SmartSkin sensor adviseert de ideale lichtintensiteit voor jouw huidtint. Gebruik een van de gebogen opzetstukken voor een optimaal resultaat op ieder deel van het lichaam.

Ga de strijd aan tegen huidirritatie

 

Haal de scherpe randjes van je scheerbeurt. Het Philips scheerapparaat uit de 7000-serie is speciaal ontworpen voor comfortabel gebruik op de gevoelige huid. De comfortringen met unieke microparelcoating zorgen ervoor dat het scheerapparaat moeiteloos over je gezicht glijdt.

Bij Philips kijken we anders naar zorg

 

Philips heeft als missie het leven van mensen te verbeteren. Van chronische welvaartsziektes tot de vergrijzende bevolking, we zijn continu bezig met de uitdagingen van morgen. Wij richten ons op de mens en helpen zo de kwaliteit van de gezondheidszorg te verbeteren en de toegang tot de zorg te vereenvoudigen.

60 dagen op proef

 

Philips PerfectCare, het snelste strijkijzer heeft geen temperatuurinstelling nodig. Test de Philips PerfectCare nu 60 dagen. 

Blijf in contact

Philips respecteert en hecht veel waarde aan uw privacy. Lees de Privacyverklaring voor meer informatie

Bedankt voor uw aanmelding voor onze nieuwsbrief.

Uw aanmelding voor onze nieuwsbrief is mislukt. Probeer het later opnieuw.

Blijf op de hoogte

@Philips on Twitter

Join the conversation

Altijd tot uw dienst!

Vind handleidingen, veelgestelde vragen en software-updates voor uw product: