1
Support

Refurbished

Onze keuzes geven vorm aan onze toekomst

Philips approved refurbished products
Bij Philips vernieuwen we producten die door onze klanten worden geretourneerd om ze een tweede leven te geven. Met onze refurbished producten streven we altijd naar de hoogste kwaliteit en bieden je een duurzamer alternatief terwijl je geld bespaart. Wist je dat Philips nummer 1 scoort op Fortune's Change the World ''Sustainability All Stars'' lijst?
Refurbished products two-year warranty

2 jaar garantie

 
Je kunt voor refurbished Philips-producten dezelfde wereldwijde garantie van twee jaar verwachten als voor het nieuwe assortiment. Onze refurbished producten worden gerestaureerd en geïnspecteerd volgens strikte kwaliteitstesten en hoge hygiëne- en veiligheidsnormen.
Refurbished products sustainable alternative

Duurzaam alternatief

 
Refurbished Philips-producten zijn tweedehands of ongebruikt geretourneerd en hersteld om ze een tweede leven te geven. Jouw aankoopbeslissingen kunnen helpen een verschil te maken bij het ondersteunen van duurzaam leven én het verkleinen van onze ecologische voetafdruk. Onze refurbished producten hebben een positieve impact op de aarde en helpen ons allemaal betere keuzes te maken.
Refurbished products save money

Geld besparen

 
De prijzen voor refurbished Philips-producten zijn minimaal 20% lager dan de adviesprijs voor het gelijkwaardige nieuwe product. Het kiezen voor refurbished is een bewuste manier om de levensduur van het product te verhogen en tegelijkertijd geld te besparen.
Refurbished products high quality support

Ondersteuning van hoge kwaliteit

 
Zodra je het refurbished product hebt ontvangen, kun je dezelfde service en technische ondersteuning verwachten als voor elk nieuw product. Onderdelen en accessoires voor onze refurbished producten zijn ook verkrijgbaar in onze online winkel.

Populairste refurbished producten

Step 1
Geretourneerde producten worden geïnspecteerd op mogelijke schade.
Step 2
Op basis van de inspectie wordt besloten het product op te knappen of onderdelen te verkrijgen.
Step 3
Het voor refurbishment geselecteerde product wordt gereinigd om de nauwkeurigheid van de test te garanderen.
Step 4
Elk product wordt getest om er zeker van te zijn dat het volledig operationeel is en voldoet aan de hoge kwaliteitsnormen van Philips.
Step 5
Vereiste reparaties worden uitgevoerd en alle benodigde onderdelen worden vervangen door originele Philips-componenten.
Step 6
Elk refurbished product wordt opnieuw grondig gereinigd om er zo goed mogelijk als nieuw uit te zien.
Step 7
Het product wordt, indien bruikbaar, opnieuw verpakt in de originele verpakking. Zo niet, dan wordt een doos van gerecycled karton gebruikt.
Step 8
Wanneer het refurbished product voldoet aan de Philips-kwaliteits-, veiligheids- en hygiënenormen, wordt het gecertificeerd met een wereldwijde garantie van twee jaar.

Leer meer over onze duurzaamheidsmissie

Refurbishment video