1
Philips is trots op PSV: Kampioen van Nederland

 

 

 

 

 

 

 

 

Philips is trots op PSV: Kampioen van Nederland     

Philips is trots op alle kampioenen die zowel op als naast het veld tijdens het hele seizoen 2017-2018 iedere dag bezig zijn geweest om een topprestatie te leveren bij PSV.

 

Zoals Wart van Zoest, orthopedisch chirurg en clubarts, die we als founder en innovatie partner helpen om blessures van de spelers sneller te ontdekken. Want wij geloven dat er altijd manieren zijn om het leven te verbeteren. 

 

Samen met PSV kijken we terug op een succesvol sportief én innovatief seizoen vol hoogtepunten. Hieronder een overzicht.

 

Zoals Wart van Zoest, orthopedisch chirurg en clubarts, die we als founder en innovatie partner helpen om blessures van de spelers sneller te ontdekken. Samen met PSV kijken we terug op een succesvol sportief én innovatief seizoen vol hoogtepunten. Hieronder een overzicht:
Zoals Wart van Zoest, orthopedisch chirurg en clubarts, die we als founder en innovatie partner helpen om blessures van de spelers sneller te ontdekken. Samen met PSV kijken we terug op een succesvol sportief én innovatief seizoen vol hoogtepunten. Hieronder een overzicht:

22 juli 2017: PSV FANdag  

De jaarlijkse FANdag was de zonovergoten aftrap van het voetbalseizoen 2017-2018. Hier maakten duizenden fans voor het eerst persoonlijk kennis met de toekomstige smaakmakers Hirving Lozano en Marco van Ginkel.

Tijdens deze dag hebben we de fans onder andere verrast met heerlijke Rood-Witte versnaperingen uit de Airfryer van onze Philips Chef Martin Senders. De Airfryer heeft tot 80% minder vet nodig waardoor je dus gezonder kan frituren. 

 

Lees meer op: FANdag

12 augustus 2017: PSV – AZ (3-2)    

In eigen huis begint PSV het seizoen goed met een 3-2 overwinning op AZ, dankzij doelpunten van Lozano, Pereiro, en Van Ginkel.

17 september 2017: PSV – Feyenoord (1-0)  

Na klinkende overwinningen op NAC, Roda JC, en SC Heerenveen is PSV ook Feyenoord de baas: Pereiro zet al in de tweede minuut de eindstand op het bord: 1-0.

20 oktober 2017: “PSV gaat als eerste professionele voetbalclub Philips Lumify gebruiken”    

Hoe ernstig is het? Dat is de vraag die we ons allemaal stellen als een speler geblesseerd raakt. Vaak moet hij dan nader onderzocht worden en duurt het bij een blessure van een PSV-speler gemiddeld twaalf uur voordat er daadwerkelijk een echo is gemaakt en een diagnose gesteld kan worden.

Dankzij de Lumify (mobiele echografie) kan clubarts Wart van Zoest direct een echo maken en de ernst van een eventuele blessure vaststellen.

“De Lumify is een geweldig apparaat voor ons werk”, zegt Wart. “We kunnen nu veel sneller kijken wat de blessure inhoudt en alle betrokkenen kunnen veel vlugger handelen. En dat kunnen we overal doen. Op ons trainingscomplex, in de catacomben van een stadion of in een hotel in het buitenland.”

 

Lees meer via: Lumify

 

Afspelen

10 december 2017: Ajax – PSV (3-0)    

Na dertien overwinningen, tegen o.a. FC Utrecht (1-7) en Willem II (4-0), weet PSV in de 15e speelronde uit bij Ajax niet te winnen.

 

16 januari 2018: “Philips en PSV onthullen nieuw logo Philips Stadion”    

Onder toeziend oog van 1.500 supporters, directie, technische staf en de voltallige selectie van PSV is tijdens de feestelijke nieuwjaarsreceptie op spectaculaire wijze het nieuwe logo van het Philips Stadion onthuld.

 

logo stadion

Het nieuwe logo straalt eenheid uit. Niet alleen tussen merk en stadion, Philips en PSV, maar ook tussen alle generaties PSV-fans, van jong tot oud. Nu en in de toekomst. 

Het logo wordt, inclusief de bijbehorende huisstijl, doorgevoerd in het hele stadion. Met als hoogtepunt de full color led verlichtte 3D logo’s aan de buitenzijden.

 

Lees meer over Logo Philips Stadion

3 februari 2018: PSV – PEC Zwolle (4-0)    

Tegen PEC Zwolle is Luuk de Jong ontketend, met zijn hattrick speelt hij een beslissende rol in de overwinning op PEC Zwolle en vormt daarmee de sleutel voor het evenaren van het tot dan toe geldende clubrecord, uit seizoen 1986-1987, van 21 overwinningen op rij.

 

17 februari 2018: PSV – SC Heerenveen (2-2)        

Tijdens de wedstrijd tegen Heerenveen, waaraan PSV na doelpunten van Arias en De Jong en de rode kaart van Lozano een punt overhoudt, wordt de Kinder Innovatie Raad tijdens de rust aan het publiek voorgesteld.

De Kinder Innovatie Raad bestaat uit kinderen tussen de 10 en 14 jaar die samen nadenken over het stadion van de toekomst. Om ervoor te zorgen dat het Philips Stadion het beste stadion blijft voor live voetbal en entertainment.

 

Lees meer over: de Kinder Innovatie Raad

kir
Afspelen

25 februari 2018: Feyenoord – PSV (1-3)    

In een kolkende De Kuip neemt PSV, dankzij doelpunten van Arias, Bergwijn, en Pereiro, verder afstand van achtervolger Ajax, dat thuis punten laat liggen tegen ADO Den Haag (0-0).

 

van ginkel buurtaed

Voorafgaand een de topper betreden de spelers van Feyenoord en PSV het veld met een AED (Automatische Externe Defibrillator) in hun hand.

Op deze manier vragen we de aandacht voor het belang van meer openbaar toegankelijke AED’s in de buurt. Met meer AED’s wordt de overlevingskans bij een hartstilstand buiten het ziekenhuis aanzienlijk vergroot.

 

Daarom heeft Philips, in samenwerking met de Hartstichting, het crowdfunding platform BuurtAED.nl gelanceerd. Buurtbewoners kunnen samen een AED aanschaffen en deze op een toegankelijke plek plaatsen.

 

buurtaed

10 maart 2018: Willem II – PSV (5-0)    

Een kleine misstap in Tilburg. De ploeg laat zich echter niet uit het spel halen en zet tegen achtereenvolgens VVV (3-0), NAC (5-1), en AZ (2-3) orde op zaken in de strijd om de landstitel.

 

13 maart 2018: “Marco van Ginkel en Wim Rip installeren eerste Buurt AED“    

Marco van Ginkel installeert de eerste Buurt AED in de woonplaats van Wim Rip, de video analist van PSV.

Wim werd in december vorig jaar, tijdens de uitwedstrijd tegen FC Groningen, getroffen door een hartstilstand en ter plekke gereanimeerd met een AED. Te veel mensen overlijden na het krijgen van een hartstilstand in hun thuisomgeving. Snel hulp bieden met een AED vergroot de kans op overleven aanzienlijk. AED’s zijn helaas niet in alle woonbuurten aanwezig.

 

Daarom heeft Philips, in samenwerking met de Hartstichting, het crowdfunding platform BuurtAED.nl gelanceerd. Buurtbewoners kunnen samen een AED aanschaffen en deze op een toegankelijke plek plaatsen.

 

De hartstilstand van Wim heeft diepe indruk gemaakt op het team, de staf en iedereen die bij de club betrokken is. Met de installatie van de AED in zijn buurt willen we de aandacht vestigen op het belang van openbaar toegankelijke AED’s, zodat in de toekomst minder mensen overlijden als gevolg van een hartstilstand.”  

Afspelen

Ik weet als geen ander hoe belangrijk snelle hulp is. Binnen zes minuten moet dat na een hartstilstand, een AED kan er sneller zijn dan een ambulance”.  

 

Gelukkig gaat het weer goed met Wim. Hij werkt nog steeds aan zijn herstel en de verwachting is dat hij in het begin van het nieuwe voetbalseizoen weer aan de slag gaat.


Lees meer op: BuurtAED.nl  

   

Reanimatiecursus PSV  

Voorafgaand aan de installatie van de AED in Wageningen heeft de voltallige selectie van PSV, samen met de stafleden, een reanimatiecursus gevolgd. Dit onder de deskundige leiding van trainers van de Hartstichting. Hier hebben ze geleerd hoe ze een hartstilstand kunnen herkennen en de noodzakelijke acties geoefend om iemand met behulp van een AED te kunnen reanimeren. 

15 april 2018: PSV – Ajax 3-0    

In de 23ste minuut leidde Pereiro het 24ste kampioenschap in: 1-0 PSV. Met een knappe redding weerhoudt Zoet Ajax van scoren. Waarna De Jong even later met een rake kopbal wel het net weet te vinden.

 

Kort na rust gooit Bergwijn de kampioenskraker in het slot met het derde doelpunt vanaf de rand van de zestien meter. PSV stelt hiermee drie wedstrijden voor het einde het landskampioenschap van Nederland veilig.

 

#proudofyou

proudofyou

Artikel delen