1
Philips en PSV onthullen nieuw logo Philips Stadion

 

 

 

 

 

 

 

 

Philips en PSV onthullen nieuw logo Philips Stadion

Eindhoven – Januari 2018. Onder toeziend oog van 1500 supporters, directie, technische staf en de voltallige selectie van PSV is tijdens de traditionele nieuwjaarsreceptie in het Philips Stadion het nieuwe logo van het stadion onthuld

Philips & PSV: onlosmakelijk met elkaar verbonden

Het Philips Stadion is al meer dan 100 jaar de thuishaven midden in de stad. Met de lancering van het logo geven Philips en PSV invulling aan de vernieuwde sponsorrelatie die zich richt op inhoudelijke samenwerking, gezamenlijke innovatie en wederzijdse waarde creatie.

 

Philips is niet alleen tot 2026 naamgever van het stadion, ook streven we er met innovaties en slimme technologieën naar om de levens van mensen elke dag een stukje te beter te maken. Voor supporters, spelers, staf en de rest van Nederland.

 

PSV nam bijvoorbeeld als eerste eredivisieclub in Nederland LED-stadionverlichting in gebruik en is ook de eerste profclub met de innovatieve Philips Lumify. Een echo-apparaat waarmee de PSV-artsen bij wijze van spreken al op het veld direct een echo kunnen maken van een geblesseerde speler.

Een nieuw logo

Tijdens de feestelijke nieuwjaarsreceptie onthulde Philips en PSV op spectaculaire wijze het nieuwe logo van het Philips Stadion. Het nieuwe logo straalt eenheid uit. Niet alleen tussen merk en stadion, Philips en PSV, maar ook tussen alle generaties PSV-fans, van jong tot oud. Nu en in de toekomst.

 

Het nieuwe logo is, in samenwerking met PSV en Philips, ontworpen door ontwerpbureau Scherp Ontwerp. De komende maanden wordt het logo, inclusief de bijbehorende huisstijl doorgevoerd in het hele stadion. Met als hoogtepunt de full color led verlichtte 3D logo’s aan de buitenzijden.

Kinder Innovatie Raad

De lancering van het nieuwe logo is tevens het startsein van de Kinder Innovatie Raad. Met PSV richten we deze raad op om in gesprek te gaan met kinderen tussen de 10 en 14 jaar en samen na te denken over het stadion van de toekomst.

Zo zorgen we ervoor dat het Philips Stadion het beste stadion blijft voor live voetbal en entertainment.

 

Meer informatie over de Kinder Innovatie Raad volgt binnenkort via Philips & PSV.

Artikel delen