1
Jeroen Zoet en OneBlade

 

 

 

 

 

 

Jeroen Zoet en OneBlade

 

 

 

 

 

.
mexicaanse en nederlandse winnaars supporten psv

Jeroen Zoet en OneBlade

 

 

Trots zijn wij dat Jeroen Zoet, eerste keeper van PSV en keeper van het Nederlands Elftal model heeft gestaan voor de OneBlade campagne voor Voetbal International en de PSV Magazines.

 

 

We hebben Jeroen met de OneBlade gefotografeerd in de kleedkamer van PSV, in het Philips Stadion. Ook prijkt zijn afbeelding in de entreehal van ons Philips Benelux hoofdkantoor. Jeroen heeft deze afbeelding gesigneerd in bijzijn van het marketingteam van OneBlade.

 

 

Jeroen vertelde dat de meest gestelde vraag is of nu eindelijk zijn baard eraf gaat. Wij hopen natuurlijk van niet, want bij PSV is er geen geschiktere baard voor OneBlade te vinden, dan die van Jeroen Zoet!

 

 

Met de OneBlade kan je haar van alle lengtes trimmen, scheren en stylen. Kijk hier voor meer informatie over Philips OneBlade..

Jeroen Zoet

Jeroen begon met voetballen bij VV Veendam 1894 en maakte vandaaruit de overstap naar de proftak BV Veendam. In 2006 maakte hij, op vijftienjarige leeftijd, de overstap naar de jeugd van PSV. Tijdens de winterstop van het seizoen 2008-2009 tekende hij een profcontract dat hem tot en met 2012 aan de club verbond en werd hij toegevoegd aan de selectie. Op 13 februari 2008 werd hij voor het eerst opgenomen in de wedstrijdselectie, voor het duel tegen AZ.

 

Van 2011 tot en met de zomer van 2013 is Jeroen verhuurd aan RKC Waalwijk. Mede dankzij de inzet van Zoet presteerde RKC dat seizoen boven verwachting en plaatste zich voor de play-offs om Europees voetbal.

 

In de zomer van 2013 is Zoet teruggekeerd naar PSV en is zijn contract uiteindelijk verlengd tot medio 2019. Zoet was gedurende het gehele seizoen 2013/14 eerste doelman van PSV en is dat vanaf dat moment gebleven. In 2015 is hij met PSV voor het eerst in zijn carrière landskampioen geworden. Een jaar later, op 8 mei 2016 werd hij voor de tweede keer op rij landskampioen met PSV. 

Maatschappelijke betrokkenheid

Naast voetbal is Jeroen erg actief voor verschillende maatschappelijke initiatieven en goede doelen. Hij is ambassadeur van de stichting Spieren voor Spieren. Hij doet, samen met een kind in een rolstoel, jaarlijks mee aan de Spierathlon en andere evenementen met als doel zoveel mogelijk geld in te zamelen voor deze stichting. Jeroen vertelt dat het voldoening geeft om vanuit zijn status als profvoetballer mensen een mooi moment te geven. Zo bezoekt Jeroen, samen met zijn teamgenoten, regelmatig ziekenhuizen en zorginstellingen om de patiënten en cliënten hier een mooie dag te bezorgen. Een handtekening uitdelen, een foto en een praatje, of samen een balletje trappen... –“Iets doen voor mensen die een minder gemakkelijk leven hebben door hun handicap, ziekte of andere omstandigheden, is voor mij de normaalste zaak van de wereld” aldus Jeroen.

 

Mede door deze positieve instelling en bijdrage is Jeroen in 2015 tijdens Voetballer van het Jaar Gala uitgeroepen tot Maatschappelijk speler van de Eredivisie.

Artikel delen