1
Huldiging PSV met Philips collega’s

 

 

 

 

 

 

 

 

Huldiging PSV met Philips collega’s           

PSV is voor de 24ste keer landskampioen geworden en daar zijn we enorm trots op! Als founder, grootste co-sponsor en innovatie partner zijn we onlosmakelijk verbonden en enorm trots op dit geweldige resultaat! Een moment om bij stil te staan en uitgebreid te vieren! Dat deden we dan ook tijdens een speciale huldiging, samen met Philips collega’s en kinderen!

 

Op vier mei hebben wij onze collega's uitgenodigd om de voltallige PSV-selectie te ontmoeten én natuurlijik te feliciteren met deze super prestatie! Om 13:00 druppelde de eerste collega’s binnen op het trainingscomplex van PSV, De Herdgang. Voor veel kinderen even spannend, want om 14:00 uur arriveren de spelers voor de huldiging. Gelukkig was er genoeg afleiding, mensen konden op de foto met de echte kampioensschaal, Phoxy, de mascotte van PSV liep rond, er werd een balletje getrapt, schalen uitgedeeld voor handtekeningen én werden er heuse tattoo’s met mouwbadges gezet!

 

De spelers betraden stipt om 14:00 uur het veld en werden warm ontvangen door alle Philips collega’s. Nanda Huizing, head BCD Benelux heette de spelers hartelijk welkom en er werd ook stilgestaan bij 4 mei. Een moment om ook medewerkers en PSV-spelers die omgekomen zijn tijdens de Tweede Wereldoorlog te herdenken. Daarna was er voldoende aandacht voor de felicitaties aan alle spelers, trainers en staf met deze topprestatie!

 

De spelers werden geeerd én verwend met een SENSEO® Switch Premium koffiezetapparaat en een Hue starterset. Vervolgens was het tijd om alle kinderen te ontmoeten. We spreken een aantal van de allergrootste fans:

 

 

Zoals Wart van Zoest, orthopedisch chirurg en clubarts, die we als founder en innovatie partner helpen om blessures van de spelers sneller te ontdekken. Samen met PSV kijken we terug op een succesvol sportief én innovatief seizoen vol hoogtepunten. Hieronder een overzicht:
Zoals Wart van Zoest, orthopedisch chirurg en clubarts, die we als founder en innovatie partner helpen om blessures van de spelers sneller te ontdekken. Samen met PSV kijken we terug op een succesvol sportief én innovatief seizoen vol hoogtepunten. Hieronder een overzicht:
luuk

Luuk – 3 jaar  

Samen met mama en papa heeft Luuk vanmorgen al bij het Philips Stadion een echt PSV shirt gehaald. Trots laat hij het shirt zien en flapt enthousiast: “PSV Eindhoven we zijn kampioen!” Mama loopt samen met hem mee om alle spelers te feliciteren en handtekeningen te verzamelen. “Kijk Luuk, dat is Ruud van Nistelrooy, daar was mama vroeger fan van.” Enthousiast geeft Luuk zijn schaal af voor een handtekening terwijl Ruud hem nog een complimentje geeft over zijn Cars pet.
lars

Lars – 9 jaar    

“Ik ben hier vooral voor Lozano. Hij kan echt heel erg goed voetballen én scoren natuurlijk.” Lars heeft geen schaal gepakt maar speciaal zelf een boekje meegebracht. “Ik verzamel hier alle handtekeningen in en hoop iedereen er een te kunnen vragen.” Lars voetbalt zelf ook en vervolgt: “hopelijk kan ik hem tips vragen hoe je zo goed kan scoren.”
logo stadion

Sanne – 12 jaar    

Sanne staat met een grote glimlach in de rij bij Jeroen Zoet in keepers tenue: “Of ik fan ben? Ik ben een beetje heel erg fan! Ik voetbal zelf ook bij Wilhelmina Boys in Best in MO.13.1. Vorig jaar ben ik in Engeland geweest en uitgeroepen tot keepster van het toernooi! Vanwege wilskracht en teamspirit. Ik hoop zo te kunnen vragen wat zijn beste save is geweest én of ik een knuffel mag krijgen.”

 

tess

Tess 6 jaar    

Ook Tess is een groot fan. Haar vader heeft een seizoenskaart maar zelf is ze (nog) niet in het Philips Stadion geweest. “Papa en mama vinden mij daar een beetje te jong voor.” Gelukkig heeft Tess wel iets om naar uit te kijken; “volgend jaar mag ik een keertje mee.” Op de vraag wie haar favoriete speler is antwoord ze terwijl ze met een schuin oog naar papa kijkt. “Ik ben fan van Luuk de Jong. Papa is daar ook heel erg fan van. Als hij scoort zingen we heel hard ‘Ik spring voor Luuk de Jong’.

 

     

Na een uurtje vertrekken de spelers weer en worden de kinderen nog verrast met een echte voetbal clinic. Terwijl de kinderen alle kneepjes uit het voetbalvak leren, genieten de ouders nog even in het zonnetje. We kijken terug op een geweldige dag, een geweldig seizoen en een geweldig PSV. Proud of You! Op naar volgend seizoen.

 

Artikel delen

Terug naar boven

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.